BUNLAR MI ESENLERİN YEREL VEKİLLERİ?

BUNLAR MI ESENLERİN YEREL VEKİLLERİ?

Esenler Belediye Meclisinin Aralık ayı 2.birleşiminde dünyadan ve Esenler’den bihaberler toplandı ama bunlar neden toplandığını kendileri gibi kimse anlayamadı- Anlayamaz...

Esenler Meclisi evlere şenlik, kim neden ne işle ilgili veya bunlar neden veya kimlerin adına meclis üyesi olmuş dedirten görünüm verdiler.

 Bakın günlerdir Esenleri ve Esenler’de yaşayan vatandaşları ilgilendiren meseleden vallahi haberleri yok. Haberleri olmadığını kendileri söylediler. 

Konu nedir derseniz… Esenler Oruç Reis Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin bahçesinde süren inşaata herkes tepkili. Veliler, eğitimciler ve öğrenciler Valiliğin onayladığı projeye isyan ediyor, ahali mahallede ayaklanmış ama maşallahı var iktidar ve muhalefet meclis üyelerinin, onların bu yaşanan olaydan haberleri yok! .

Esenler Gelecek partisi ilçe başkanı Mustafa Kaplan’ın, bu olaylardan haberi varken, ana muhalefet ilçe başkanı akçeli işler peşinde koştuğu için Esenler halkına, olaylara habersiz ve duyarsız. Yerel basın olarak konuyu bizler haberleştirdik, ulusal basın ( Akit) sulandırarak haber yapmış. Ama Esenlerin yerel vekilleri duymamış. 

SÖZÜN ÖZÜ “BÖYLE SAÇA BÖYLE TARAK…”

6’lı masanın bir ayağı olan ve mecliste üyesi bulunan İYİ Partili Mikail Karapınar, konuyu gündeme getirdi ve mecliste gündem dışı konuştu, bu işe siyasi gözle bakmayalım dedi ve iktidar meclis üyelerinden bilgi istedi. Komik olan şu Belediye Başkan yardımcısının ve meclisin, günlerdir Esenler Oruç Reis Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin bahçesinde süren inşaattan ve yaşanan kavgalardan haberleri olmadığını söyleyerek bir ay sonra meclise bilgi vereceklerini söylediler. 

Eee ne diyelim seçenler halk, yine seçecek olan halk… sözün özü “böyle saça böyle tarak…”yorum ve görüşlerinize ve eleştirilerinize saygılarımızla…

 



Anahtar Kelimeler: BUNLAR ESENLERİN YEREL VEKİLLERİ?
  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli