BUNLAR MECLİSİ HALKTAN VE BASINDAN KAÇIRMIŞLAR

BUNLAR MECLİSİ HALKTAN VE BASINDAN KAÇIRMIŞLAR

AKP’li Belediye Başkanı Göksu CHP’nin çömezlerini fena kafaladı! Esenlerin sorunlarının çözüleceği ve konuşulup tartışılacağı yer Esenler Meclisi olmalıyken, hızını alamayan bu acar siyasi kadro mekan olarak 15 Temmuzu seçmiş.

CHP’nin çiçeği burnunda meclis üyeleri ve CHP Esenler grup Başkanı, Esenler’de yaşanan ve yaşanabilecek olumlu, olumsuz gelişmeleri AKP’lilerle dostane bir şekilde konuşmak için Belediye meclisini 15 Temmuza taşımalarını sosyal medyadan öğrendik. Basına kapalı toplantının gündem maddelerine henüz ulaşamadık. 

TOPLANMA ALANI 15 TEMMUZ AÇIK HAVA TİYATROSU – MECLİSİN YERİ DEĞİŞMİŞ

AKP’li Esenler Belediye Başkanı 15 Temmuzda kim bilir CHP’li meclis üyelerine neler dedi, ne vaatlerde bulundu.  Göksu, ilk meclis toplantısında CHP’lileri başta İmamoğlu olmak üzere yerden yere vurmuşken belgide 15 Temmuz açık hava tiyatrosunda saz çalıp vur patlasın programıyla, mini çilingir sofrası kurarak o yerden yere vurulanların gönülleri hoş etmiştir.

CHP Esenler sosyal medya hesabından yapıla paylaşım masumane!!! Efendim “Halkın sorunlarını yaşadıkları sıkıntıları” konuşmuşlar. Eeee haklı olarak ne var bunda diyeceksiniz?  Yahu kardeşim be CHP’liler halkın sorunlarını mecliste konuşup tartışsanıza, halk size hava atın diye oy vermedi, Mecliste vereceğiniz önergelerle gündem oluştursanıza. Gelin hep beraber halkın sorunları varsa var ve AKP’liler sorun var dediklerine göre meclise teklif kararı getirsinler hep beraber mecliste evet oyu ile o sorunlar tutanaklara geçsin ki kimse sorun yok diyemesin. 

Bakalım böyle bir teklife Göksu ve AKP’li meclis üyeleri samimiyet gösterip imza atacaklar mı? Tüm yurttaşlar “evet, helal olsun. Belediye Başkanı sorunları yerinde tespit etmiş CHP – AKP el ele sorunları çözecek” desin yurttaşlarımız.

Yahu bu dostluk çok iyi ama Mayıs meclisine kadar sürecek bu dostluk… Esenlerin sorunu olup olmadığını sorgulama yeri meclis, varsa bir sorun mecliste üyelerin yaptığı konuşmalarla verilen sözlü ve yazılı önergelerle tutanaklara geçer ama bizim gördüğümüz kadarı ile ortada dostluk falan yok, oltaya takılma var, yem büyükse oltaya takılmaya değer bekleyip göreceğiz… Yakında elbette göreceğiz kim kimin oltasına takılmış.

 



  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli