BU YALAN MAKİNASINA SAKIN HA SAKIN İNANMAYIN

BU YALAN MAKİNASINA SAKIN HA SAKIN İNANMAYIN

Cemal Canpolat yanaşması, Özgür Çelik karşıtı, anahtarcı Bülent Ütebay bir hemşeri derneğinde salladı. Esenler Belediye Başkanı Göksu’nun yalanlarına, iki anahtar veririm diyen Çiller’in vaatlerine bu kişi rahmet okuttu.

“Cambaza bak cambaza” haberimiz daha CHP’lilerin kafasına yerleşmeden yeni yalanlar, salvolar ve uçuk kaçık sözler Esenler’in devrik ilçe başkanı Ütebay’dan birkaç partili üyelerin bulunduğu ortamda havada uçuştu. Bir kere daha gazetemizin doğrulara parmak bastığı ispatlanmış oldu. 

Bakın CHP’nin Esenler’deki yalan makinası neler demiş…

Milletvekilliği sıralamasında hakkı yenildiğini iddia eden Ütebay,  Gönlünün razı olmadığı bir sıralamaya konulmuş.  “ben 1. Sırayı hak ettim, hakkımı yetiler” diyen Ütebay, arabalar giydirdim, ofis açtım ama ofisime kimse gelmediği gibi arabama da kimse binmedi imasında bulundu. Bu yüzden herkese dargın olduğunu ima eden Ütebay, o kadar kızgın ve üzgün olmalı ki sitem yapacağı kişileri ve eleştireceği partisini ilçe merkezi yerine bir hemşeri derneğini seçerek o mekanda veryansın etti. Böyle bir kişi gerçek partili ama diğerleri değilmiş… 

Bakın başka ne demiş, hani yıllar önce ilçenin anahtarını Cemal Canpolat’a vereceğinin sözünü vermişti, onu anlattı ama, yanlışlıkla ilçenin anahtarını İYİ Partiye verdiğini unuttu. Şimdi ilçe Başkanı Cemal Kaya’ya seslenerek anahtarı kongrede beğenmediği ve rakip olduğu il başkanı Özgür Çelik’e vereceğinin sözünü yine o hemşeri derneğinde toplananlara söyledi. Bakalım Kaya bu yalana inanacak mı?  

Söylemine Esenleri iyi bildiğini, Göksu’yu iyi bildiğini neler yaptığını, yandaşlarına paralar kaçırdığını söyledi. Bu aklı evvel eski ilçe başkanı bu işler olurken ilçe başkanı olduğunu unutmuş herhalde. Bu işler olurken, halk soyulurken uyumak veya korkaklık yapmak Ütebay'a göre başarıymış herhalde. 

Soruyoruz…1-Anahtarı neden 2019 yerel seçimlerde İYİ Partiye verdin? 

2- Göksu yandaşlarına Esenlerin parasını aktardığını söylüyorsun iyi sen CHP emekçilerinin emeğini partili olmayan ve devşirmelere peşkeş çektiğini neden söylemiyorsun? “İştiraklere adattığın kişiler, hani TÖKİ simsarı AKP’li bir soytarıya parti rozeti taktığın örneğinde ki gibi”  

3- Göksu’nun bir yanlışı varsa şikayet makamın yargı olmalı değil miydi, şimdiye kadar senin yargıya bir şikayetin olmadığına göre sen suçladığın Göksu’nun suç ortağı durumuna düşmüyor musun? 

4- Sen Esenler halkının hangi sorununa sahip çıktın, havuz aradın ama bulamadın, Oruç Reis parkı yağmalandı dedin ama yargıya başvurmadın. Netice Belediye Başkanı Göksu’nun yalanlarına, iki anahtar veririm diyen Çiller’in vaatlerine rahmet okutan “cambaza bak cambaza” diye başlıklı haberimizin doğruluğunu ispatlayan birisisin. 

Ey Esenler CHP Örgütü sakın ha sakın bu yalancıya inanma, bu ikili oynayan sizi İYİ Partiye satmıştı bu sefer vallahi o eleştirdiği Göksu’ya satacak. 

BAKIN ÜTEBAY’İN YOL ARKADAŞI BU KADININ, YÜREĞİ NASIL YANIYOR…

Bu parti suçu değil de nedir, neyi yüreğine sığdıramamış… Haşhaşı anlayışı ile İBB’de nemalanıyor ama ona aş iş verenlerin arkasından dolaplar çeviriyor…Haklı bir kere yüreği yanmış, genel başkanı ve yeni yönetimi içine sindirememiş…CHP bu kişilerle seçim kazanır diyorsanız…KAZANAMAZ…



Anahtar Kelimeler: YALAN MAKİNASINA SAKIN SAKIN İNANMAYIN
  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli