“BU UCUBE SİSTEMDEN KURTULACAĞIZ!”

“BU UCUBE SİSTEMDEN KURTULACAĞIZ!”

Akşener, 'Gönül rahatlığıyla söylüyorum' diyerek açıkladı:Belediyecilikte başarılı iki arkadaşımızla başaracaklar. Ben inanıyorum birinci turda kazanılacağına. Bu ucube sistemden kurtulacağımızı düşünüyorum.!

İYİ Parti lideri Meral Akşener, 14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan cumhurbaşkanlığı seçiminde Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 13. cumhurbaşkanı seçileceğini açıkladı. Akşener, "Gönül rahatlığıyla diyorum ki Sayın Kılıçdaroğlu 13. Cumhurbaşkanı olacak. Belediyecilikte başarılı iki arkadaşımızla başaracaklar." ifadelerini kullandı.

İYİ Parti lideri Akşener'in TV100'de yayınlanan programda yaptığı açıklamaları şöyle;

Gönül rahatlığıyla diyorum ki Sayın Kılıçdaroğlu 13. Cumhurbaşkanı olacaktır. Belediyecilikte başarılı iki arkadaşımızla başaracaklar. Bakın şimdi birinci turda kazanmayı konuşuyoruz. Ben inanıyorum birinci turda kazanılacağına. Bu ucube sistemden kurtulacağımızı düşünüyorum. AK Parti'ye oy veren seçmen bizim için velinimettir. Yarın bizim de oy alabileceğimiz bir seçmendir. Bu şekilde kapsayıcılıkla birinci turda kazanabiliriz. Seçmen hangi partiden olursa velinimettir.



Anahtar Kelimeler: UCUBE SİSTEMDEN KURTULACAĞIZ!”
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı