“BU SEÇİM “YETER ARTIK” SEÇİMİ OLACAK!”

“BU SEÇİM “YETER ARTIK” SEÇİMİ OLACAK!”

Esenler Saadet Partisi Belediye Başkan adayı İbrahim Bitiş, “Esenlerin sorunlarını bire bir yaşıyorum, eğitimden sağlığa kadar sorunların olduğu ilçemizde, gençlerimizin sağlıklı yaşam alanlarının olmaması başka bir mesele”

Esenler Saadet Partisi Belediye Başkan adayı İbrahim Bitiş: Bu seçim “Yeter artık” seçimi olacak! Yeter diyenler elbette oyunu gönül rahatlığı içinde Milli görüş belediyeciliğine verecektir. Bizler gerçek belediyeciliği Esenler’de hayata geçireceğiz. 

Sokakları ve mahalleleri gezdim vatandaşlar  “Tevfik Göksu yakamızdan düş artık” diyor. Bir taraftan ekonomi diğer taraftan iktidarın yoksulluk politikaları yüzünden AKP’ye ve onun destekçilerine tüm kesimler isyan ediyor. Halkı bezdirdiler, insanlar siyasilere kızgın, siyaset adamlarına güven duymuyorlar, işte milli görüş belediyeleri kazandığında göreceksiniz siyasetin ve siyasilerin itibarı kurtulacak. 

Bakınız bunlar kendi ikballerini düşündükleri için her şeyi rant olarak görüyorlar ama biz farklıyız, biz siyaseti halka hizmet olarak görüyoruz. Bizler yoksulun yoksulluğu ile fakir fukaranın derdi ile dertleniyoruz. Yoksulluğun gözle görülebilen en somut sonucu aslında yırtık ayakkabılar, eskimiş elbiseler, çöpten toplanan yiyecekler değil, buna sebep olan iktidarların ve makamlarda oturan muhteremlerin har vurup harman savurmasıdır. 

“EROK SPORU VE GÖKSU’YU ESENLER’DEN GÖNDERECEĞİZ”

Yolsuzluğun, kul hakkının yenmesinin, adaletsizliğin, rüşvet ve adam kayırmacılığı gibi birçok kirliliğin tek nedeni eğitimsizliktir. Bakınız bunlar ahlaklı nesiller yetişmesine yönelik hiçbir yatırım yapmadıkları gibi, ahlaklı, sağlıklı ve iyi nesillerin yetişmesi için spora ve sanata karşı tüm kötülükleri yaptılar. Esenler futbolcu yetiştiren bir ilçe iken, gençlerin ellerinden spor sahasını aldılar, sonrada çıkmış diyorlar “gençlerimiz kötü yollara düştü, alkol ve madde bağımlısı oldu” bunun suçlusu biz değiliz. Biz belediye kazandığımızda Erok sporu ve Göksu’yu Esenler’den göndereceğiz. Tüm amatör spor kulüplerimizin hizmetinde olacağız, onlara tüm imkanları biz sağlayacağız. Okullarımıza ve gençlerimize hizmette sınır yok diyeceğiz, bunun adı milli görüş belediyeciliğidir. 

Bakın Esenlerin sorunları say say bitmiyor birkaç örnek vermek istiyorum…

Esenler'in en büyük sorunlarından birinin araç otoparkı ve trafik olduğunun farkındayız. Yönetime geldiğimizde ilk önce bu sorunu kökten çözeceğiz.

* Espark şirketi kuracağız. Esenler'in her mahallesinde atıl durumda birçok küçük arazi bulunmaktadır. Bu arazilerin bir kısmı kamunun, bir kısmının özel sahipli durumda. Kamunun olanları derhal özel sahipli olan arazileri uzun süreli kiralama yöntemiyle otopark yapacağız.

* Şu anda faal olarak kullanılan otopark yerleri yetkililer ilgilenmediği için verimsiz durumdadır. Otoparklar birilerinin rant kapısı olmuş bizler bu rant kapısını ortadan kaldıracağız. Kuracağımız tam otomatik akıllı park teknolojisi ile katlı otoparklarda kapasiteyi artıracağız.

* İmar planlarını yeniden gözden geçireceğiz. Esenler'de atıl, bölünmüş imar yerlerini birleştirerek Esenler'e yeni donatı alanları açacağız.

* Ada bazında kentsel dönüşüm uygulayacağımız her yerde otoparklar yer altına alınmış olacak. Araçlar sokakta olmayacak, araçlar yaptığımız otoparklarda park yapacak.



Mustafa Alay
28.03.2024 19:32:28
Bende Esenlerde 15 sene Belediye bşk.lığı yapan Tevfik göksunun değiştirilmesi taraftarıyım. HAYDİ ESENLER DEĞİŞTİRELİM.

  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli