BU İKİLİ İKTİDARA VE FEDERASYONA İSYAN ETTİ!

BU İKİLİ İKTİDARA VE FEDERASYONA İSYAN ETTİ!

Esenlerin duayenlerinden Mali Müşavir Süleyman Deniz ve İnş. Müh. Mustafa Usta Bu akşam Fenerbahçe’yle Galatasaray arasında Suudi Arabistan’da oynanacak Süper Kupa finalinde Atatürk pankartına izin verilmemesine isyan ettiler...

Süleyman Deniz: Hem Fenerbahçe hem de Galatasaray taraftarları sosyal medyada duruma tepki gösterirken, yaşananlara sessiz kalan yönetenlerimizi göreve davet ediyorum. Korkmasınlar arkalarında halk olarak varız, bu halkı birkaç bedeviye ezdirmenin hesabı ağır olur. Halkımız İktidarın bu Arap bedevilerine gerekli hesabı ve karşı müdahaleyi yapmalarını Erdoğan ve kabinesinden bekliyor. Mustafa Kemal Atatürk'ün sözlerinin bulunduğu pankarta tahammül edemeyenlere AKP iktidarının tahammül etmesinin faturası hanelerine elbette yazılır.  

Bu ulus yedi düvelin karşısında boyun eğmemiş, diz çökmemiş, bunu anlamayanlara tek sözümüz “düşün bu milletin yakasından” Bize boyun eğdirmeye kalkışanlar ve o kalkışma içinde olanlar elbette bu girişimin hesabını Türk milletine en ağır bir şekilde verecektir.

Böyle iktidar, böyle federasyon olursa inanın ki burnumuz “karga gibi bir yerlerden çıkmaz” iktidarı ve dış işlerini hem de federasyonu korkaklığından ve bu bedevilere gerekli cevabı veremediklerinden dolayı kınıyoruz. Halkımızı ve ülkemizi aşağılama içinde olan bedevileri adam yerine koyanlar utansın. Onlara imtiyazlı davranan AKP iktidarını bu millet asla affetmeyecektir. Bu maç oynanmamalı, oynamasını isteyenler Atatürk cumhuriyetine ve bu halka ihanet etmiş olacaktır” diyerek Esenler halkını ve spor sevenlerini Sudileri protestoya davet ettiler.     

 

 

 



Anahtar Kelimeler: İKİLİ İKTİDARA FEDERASYONA İSYAN !
  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli