B.PAŞA’DA AKP HÜKÜMDARLIĞINA SON VERECEĞİZ…

B.PAŞA’DA AKP HÜKÜMDARLIĞINA SON VERECEĞİZ…

Bayrampaşa’nın, çevre ilçelerin ve Rumeli camiasının sevilen siyasetçi, iş insanı A.Fettah Dindar, CHP Bayrampaşa Belediye Başkanlığı için aday adaylığı kaydını yaptı, ilçe merkezinde basın açıklamasında bulundu.

CHP Bayrampaşa İlçe Binasında gerçekleşen açıklamada kısaca kendisinden bahseden Dindar" “Bayrampaşa’yı değiştirmek, dönüştürmek için öncelikle belediyeciliği bilmeniz gerekir. 30 yıldır Bayrampaşa’da Fazilet Partisi,  Refah Partisi ve AKP Hükümdarlığı var, biz bu hükümdarlığa son vereceğiz

Dindar: Bayrampaşa belediyemizin 1450 kişilik personelimiz var kadromuz var. 30 yıllık bu iktidar döneminde maalesef çaycısından kahvecisine kadar her şey AKP'li . Buraları değişdirmek, adaletli bir yönetimi ve halkcı bir anlayışı hayata geçirmek için öncelikle belediyeciliği bilmeniz gerekir. Çünkü bildiğiniz gibi Bayrampaşa belediyemizde 26 tane Müdürlük var. 6 tane başkan yardımcılığı var. Ve 30 yıllıkta iktidar var. Bu seçimde başarılı olmamız için, kazanabilmenin en önemli şartlarının bir tanesi belediyeciliği bilmeniz lazım.

Dindar: Şeffaf belediyecilik, kamu malını birilerine peşkeş çekmeden, kul hakkına el uzatmadan ve her şeyden önemlisi halkına hesap verebilen,  bir belediyecilik anlayışının nasıl yapılabileceğini herkese göstermek için aday oldum. 

Dindar: Partimizde örgütümüzde birlik ve beraberliğimizi bozmadan, bölünmeden yolumuza devam edersek neden olmasın, neden başaramayalım? Maalesef küçük hesaplar peşinde koşan bazıları yüzünden partimizde bazı ayrışmalar ve bölünmeler olduğunu görmekteyiz. Bu ayrışmaları asgariye indirmemiz için çalışmamız gerekiyor. Bunu da en iyi olarak birlik içinde el ele verdiğimizde, yine sizlerden alacağım güçle beraber başaracağımıza inanıyorum. Bayrampaşa’ da seçimi kazanmak için elbette çok çalışmalıyız ve tüm seçmenlere ulaşarak oylarına neden talip olduğumuzu, neden aday olduğumuzu anlatmalıyız. Özellikle şunun altını çizmek istiyorum, bizim oylarımız yetmeyebilir onun için AKP’den oy almamız lazım. AKP’den en çok oyu bizler yani siz değerli örgüt üyelerimizin kapı kapı dolaşarak alacağımıza ben inanıyorum, sizlerde inanın. Bayrampaşa’da halkta karşılığı olan birlikteliği sağlayabilecek olan bizleriz, bizlerin ekip olarak bu seçimi alacak iradesi ve halkta karşılığı olduğuna inanarak bu yola çıktım” dedi.

 

A.FETTAH DİNDAR KİMDİR…



  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli