BOYRAZ ÜTEBAY’A İLÇEYİ DAR ETTİ: SEN YÜZSÜZ BİRİSİSİN

BOYRAZ ÜTEBAY’A İLÇEYİ DAR ETTİ: SEN YÜZSÜZ BİRİSİSİN

CHP Esenler ilçesini karıştırmak, kazanılan başarıyı gölgelemek isteyen, ırkçı söylemleri ile CHP’lilerin içine nifak sokan Bülent Ütebay, Gençlik kongresinde başkan adayı olan Yılmaz Boyraz’ın hışmına uğradı.

Edindiğimiz bilgilere göre; CHP Örgüt toplantısında Bülent Ütebay’ın hakaret varı ve aşağılayıcı konuşmalarına kongrede gençlik kolu başkan adayı olan Yılmaz Boyraz, seviyeli bir şekilde Ütebay’ı rezil etti.

 Boyraz,“ Sen ne arlanmaz, utanmaz, yüzsüz birisisin. Sen hangi yüzle burada konuşuyorsun. İlçemizde kardeşi kardeşe hasım ettin" dedi ve eski ilçe başkanı Bülent Ütebay'a yüklendi. Eski ilçe Başkanı neye uğradığını şaşırdı, toplantı salonunu terk etti .

BOYRAZ, “SANA YAPTIKLARININ HESABINI SORACAĞIM”

 Bak Ütebay; “Gençliği birleştirmeye çalışıyorum ama ilçe başkanı Kaya, gençleri bölüyor, dışlıyor ve ayrıştırıyor” diyorsun. Biz senin zaten hiçbir zaman doğruları konuşmadığını biliyoruz. Karakterin ortada, azıcık hasiyetin varsa; bari bugün doğruları konuş. 8 yılda ne gibi başarın var ki bugün gözle görülen bir başarıyı yok sayarak yönetimi istifaya davet ediyorsun. Senin yönetimin 3 meclis üyesini 2'ye düşürmesi mi başarı? Yoksa; Partiyi adaysız bırakıp başka bir partiden aday çıkarmak mı başarı? Son olarak sana şunu söylüyorum  “Gençlik kongresinde yaptığın aşağılık ırkçı söyleminin hesabını elbette senden soracağım” dedi.



.
28.09.2024 19:34:05
Yılmazın yaptığı terbiyesizlik hiç bir genç eskide olsa yaşından büyük birisine bu şekilde davranamaz. Ki kanıtlamayan namerttir dendi. Bence tez zamanda söylenen çirkin sözleri kimin çıkardığını kanıtlayın . Kişisel sorunlarınızı yalana dökerek sosyal medyada kimseyi küçümsemeyin. Toplantıda yoktunuz bir kere siz. Adam topllatıp örgütteki kadın arkadaşları korkuttu odalara kapandık. Bıçaklı çocuklar getirdiniz. Herşeyin farkındayız.

Hüseyin Koç
29.09.2024 12:15:20
Bak rumuzlu isimsiz şahıs biz orada olmamızın önemi yok. Biz kişinin beyanına bakarız, bir tacizcinin yerlerde nasıl süründüğüne bakarız...Biz bu ahlak yoksunu aşağılık kişiye sıcak yaklaşan ahlaksızların defterine olumlu not düşmeyiz. çünkü biz gazeteciyiz.

  • Pazar 31 ° / 21.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 29.3 ° / 20.3 ° Güneşli
  • Salı 25.1 ° / 18.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı