BÖLÜKBAŞI: İTTİFAKLAR SİYASETİ FEDAKARLIK GEREKTİRİR

BÖLÜKBAŞI: İTTİFAKLAR SİYASETİ FEDAKARLIK GEREKTİRİR

İYİ Parti İstanbul 3.Bölge Milletvekili Adayı Ayhan Bölükbaşı, “Çok Değerli Gönül Dostlarım;” dedi ve listede ki sıralamasını beğenmediğini ama emek verdiğim bu mücadelede inanmışlık var, küsmek yok, çözülmek yok, kırgınlık yok.

İYİ Parti İstanbul 3.Bölge Milletvekili Adayı Ayhan Bölükbaşı’nın İYİ Partililere ve Gönül Dostlarına sosyal medya yolu ile verdiği mesaj şöyle…

ÇOK DEĞERLİ GÖNÜL DOSTLARIM;

28. Dönem Milletvekilli Aday Listeleri YSK’ya Sunulmuştur. 

Dolayısıyla kurucusu olduğum ve kurucuları arasında bulunmaktan onur duyduğum İYİ Parti’mizin milletvekili aday listeside açıklanmıştır ve benim listede ki sıralamam elbette ki beklediğim noktada değil, ancak ülkemiz tarihinin en zor döneminden geçiyor. Bu zor süreçte kişisel kariyer hırsıyla hareket etmenin doğru olmadığına inanıyorum. Ülkemiz insanlık dışı saldırılara maruz kalırken, bizler de tüm gücümüzle Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in önderliğinde bu kabusu bitirmek için çalışmalıyız. İttifaklar siyaseti fedakarlık gerektirir.

14 Mayıs’ta yapılacak seçimler büyük bir ulusun varoluş seçimi olacaktır. Çocuklarımıza hak ettikleri mutlu, huzurlu ve güvenli bir ülke bırakma seçimidir.

Şu andan itibaren bu ucube ve harami sistemden kurtulmak için Millet İttifakımızın Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu cumhurbaşkanı yapmak, 2018 yılı seçimlerinde olduğu gibi hep birlikte çalışarak İYİ Parti’mizi başarılı bir şekilde en yüksek oranda milletvekilini meclise göndermek ve Millet İttifakının adayını cumhurbaşkanı seçtirmek birincil hedefimiz olacaktır. Bu ucube sistemden kurtuluşun en önemli noktası budur ve bunu hep birlikte başaracağız.

Unutmayınız ki ülkemiz ve milletimiz açısından zaman birlik zamanıdır. 2015-2023 yılları arasında bizatihi içinde bulunduğum bu harekette emek var, maddi ve manevi büyük fedakarlıklar var, bedel ödemek var, ölümle tehdit ve ölümlerden dönmek var, adanmışlık var, inanmışlık var. Ancak küsmek yok, çözülmek yok, kırgınlık yok, çalışmak var…

Bu cefakar, fedakar ve vefakâr insanların CESURLAR HAREKETİDİR.!Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da hep birlikte çalışacağız ve Genel Başkanımız Sayın Meral AKŞENER’in ifade ettiği gibi #TarihYazacağız…İnanın çok #Azkaldı

Ayhan BÖLÜKBAŞI 

İYİ Parti İstanbul 3.Bölge Milletvekili Adayı



Ali M. Tanrıyaşükür
14.04.2023 19:16:09
Mükemmel bir anlatım sizi tebrik ederim Başkanım

Mehmet yakupoğlu
14.04.2023 19:41:13
İyi bir yönetici,milletinin huzur ve saadeti için çalişir

Osman Sami Altıntaş
14.04.2023 20:24:09
Ayhan abi bölge seçmeni olarak sizi seçilebilecek yerden gösterileceğinizi ümit ediyorduk. Abi her halükarda size ve genel başkana desteğimiz devam edecektir. Başarılarınızın devamını dilerim saygı ve hürmetlerimle. Allah'a emanet olun inşallah.

Azim kutsal
14.04.2023 21:56:28
İyi partilinin kemal beyi desteklemiyorum benim gibi enaz Parti'nin üçte biri Sinan ogan veya sarhoş muarrem diyor

Hayırlı olsun
14.04.2023 22:39:17
Başarıcaz herkes kazanıcak başkan selamlar

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı