BİRLİK MAHALLESİNDE PANİK/ DOĞALGAZ PATLADI

BİRLİK MAHALLESİNDE PANİK/ DOĞALGAZ PATLADI

Esenler/ Birlik Mahallesinde Belediye işçilerinin altyapı çalışması sırasında iş makinesi doğal gaz borusunu patlattı. Patlamayla birlikte mahallede korku dolu saatler yaşandı.

Birlik Mahallesinde halkının büyük panik yaşadığı olayda, neyse ki yaralanan olmadı.

Mahalle sakinlerinden edindiğimiz bilgiye göre “Kazı yapılan yerde koordinatlı çalışma yapılmadığından ve Esenler Belediyesi fen işlerinin dikkatsizliği yüzünden bu olay yaşandı. Bir yere kazma vuracaksan o yerin haritası önünde olacak, yerin altından geçen hatları bileceksin. Ama biz böyle işlere dikkat etmediğimiz için bu şekilde olayların yaşanmasına devamlı şahit oluyoruz.

Esenler/ Birlik Mahallesinde sokakta bir süredir Esenler Belediyesi alt yapı çalışması yapıyordu. Kazı yapan iş makinesi doğal gaz borusunu patlattı. doğal gaz borusunun patlaması mahalle halkının büyük panik yaşamasına neden oldu. Çok sayıda yurttaş evlerinden dışarı çıktı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye sağlık polis ve İGDAŞ ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, ekiplerin gazı kesmesiyle mahalle yaşayanları derin nefes aldı” dediler.