BİRİLERİNİN SIRTLAMASIYLA DEĞİL ANLIMIN AKIYLA GELİYORUM!

BİRİLERİNİN SIRTLAMASIYLA DEĞİL ANLIMIN AKIYLA GELİYORUM!

CHP Esenler Gençlik Kolu Başkanlığına adaylığını açıklayan Yılmaz Boyraz: Gençlerin hür iradesiyle kendilerini ifade etmesi için ve özgürlüklere vurulan prangaları kırmak için arkadaşlarımızla bu meşakkatli yola çıktık”dedi.

CHP Esenler Gençlik Kolu Başkanlığına adaylığını açıklayan Yılmaz Boyraz, "Sevgiyi, saygıyı ve ahlaki değerleri yeniden aşılamak, yaşatmak için adayım. Bizler CHP gençleriyiz, bizler Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda ilerleyenlerin adayıyız. Denizlerin, Mahirlerin, İbo’ların ve genç yaşta  “Tam bağımsız Türkiye” mücadelesini verenlerin yolunda yürüyenlerin adayıyım

Emperyalizme karşı mücadeleyi sekteye uğratanlara karşı adayım. Bizlere emanet etilen bu bayrağı yukarılara taşımak her birimizin görevidir. İşte ben bu sorumluluk duygusuyla adayım. Bizim hedefimiz  sokakların gücü, halkın sesi olmak, korkmadan ürkmeden iktidarın yanlışlarına karşı mücadele yapmak, mevzileri güçlendirmektir.

 

                                                                                     “BAKIN KİMİN ADAYIYIM…”

Geziye, özgürlük diyenlerin, Bergin’e, Ali İsmail’lere özgürlük diye haykıranların adayıyım. Hakkı gasp edilenlerin, emeği yok sayılanların adayıyım. Partimiz emek esaslı bir partidir, yücelmek birilerinin sırtına basmakla, eteklerine yapışmakla olmamalı, emek vererek yücelmelisiniz.

Bizler birilerinin eteklerine tutunarak değil, sokağı örgütleyerek, 1Mayıs meydanlarında “Tam Bağımsız Türkiye” diye haykıranlarla geliyorum. Denizlerin yolunu yol eylemişim, birilerinin sırtlamasıyla değil anlımın akıyla geliyorum. Yaşasın tam bağımsız Türkiye, Kahrolsun ABD emperyalizmi, Kahrolsun Siyonizm” dedi ve geçmiş yönetimlere aynı zamanda birilerinin adayı diyenlere fena çaktı... 

 



  • Perşembe 33.5 ° / 20.4 ° Güneşli
  • Cuma 36 ° / 21.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 36.2 ° / 24.7 ° Güneşli