BİLAL KOCA: ÖRNEK MUHTAR OLMAK DURUMUNDAYIZ

BİLAL KOCA: ÖRNEK MUHTAR OLMAK DURUMUNDAYIZ

Esenler Menderes Mahalle Muhtarı Bilal Koca’ya mahalle sakinlerinin“ yönetmenliğe uygun olmayan bir şekilde elektrik hatlarının döşendiği” iddiasını ilettik. Muhtar Koca ile mahalleyi enine boyuna konuştuk.

Esenler Menderes Mahalle Muhtarı Bilal Koca, “Bizler mahallemizde yaşayan vatandaşlarımıza hizmet yapmak için ve vatandaşlarımızın helal oylarıyla seçilmiş insanlarız. Muhtarlar mahallesinde devletin gözü, kulağı, eli, ayağıdır. Muhtarlar aynı zamanda mahalle halkının sesidir. Tüm Mahalle Muhtarlarımız mevcut yapı içerisinde görevini en iyi şekilde yapmak için mücadele veriyor.

Muhtarlarımız, mahallesinde veya köyünde bir ablalık, bir ağabeylik, bir babalık yapabilecek kişiliğe sahip oldukları için ve o güveni mahallesinde sağladığından olacak ki yüksek oylarla seçilmişler. Vatandaşlarımız vatandaşlık bilinciyle mahallemizde yapılan çalışmalarda gördükleri eksiklikleri siz yerel basın mensuplarına bildirmişler. Bu şu demek oluyor" biz halkımızla birlikte yönetiyoruz". Bu durum bizleri mutlu yapmıştır. Muhtarlar mahalle halkını dinler, bizde öyle yaptık, yapılan şikayetleri gerekli yerlere bildirdik ve yetkililerden olumlu cevap aldık.

Bakınız birilerinin yaptığı veya yapacağı hatanın faturasını kimse vatandaşımıza kesemez. Bizleri mahalle halkımız seçmiş, görevlendirmiştir ve mahalle halkının hizmetinde olmamız için vatandaşlarımız bizleri görevlendirmiştir.

Birilerinin yaptığı hatayla oluşacak bir acı duruma tahammülümüz yok. Olumsuzluklarda hiçbir yurttaşımızın gözünden yaş akmasını bırakın kara tırnağına bir zarar gelmesini istemeyiz.  Biz mahallemizde yapılan tüm çalışmaları gece gündüz demeden takip ediyoruz, mahalle halkımızın endişe yapmasına hiç gerek yok. Örnek muhtar olmak durumundayız. Örnek muhtar, halkının sorunlarını ilgili makamlara götüren ve çözen muhtardır” dedi. 



Anahtar Kelimeler: BİLAL : ÖRNEK MUHTAR OLMAK DURUMUNDAYIZ
  • Cuma 27.2 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 29.3 ° / 20.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 22 ° / 18.2 ° Şiddetli yağmurlu