"BESLEME" EROKSPOR ESENLER’DEN DEFOL!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, proje takımı Esenler gençliğinin yarınlarına bir güzel çöktü. Şampiyon Eroksporu Esenler Meclisi, iktidarı muhalefeti tebrik etti. Ahali soruyor “yarın neler olacağını biliyormusunuz?"

1959 yılında Kasımpaşa semtinde kurulan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, amatör futbol oynadığı Erokspor, Esenlerin top sahalarının kaymağını yemeye doymuyor. 

TOYA Yapı'nın sahibi olan Zafer Topaloğlu’nun başkanlığını yaptığı, Esenler Belediye Başkanı Göksu’nun göklere çıkardığı kendisi gibi ithal olan ve Esenlerin gençlerinin, sporun, spor kulüplerinin geleceğine çöken Eroksporun elbette şampiyonluğu kutlu olsun… Ama Eroksporun Esenler ’den derhal def olması gerektiğini, Esenler’de sporun merkezinin ve meydanın Esenler’de yerli olan amatör spor kulüplerine bırakılmasını herkes istiyor. 

Esenler semtine taşınan, amiyane tabirle Esenler’de spor sahasına çöken, belediyenin tüm imkanlarından yararlanan ve 1. Lig'e yükselen Eroksporun Esenlere ve Esenler gençliğine verdiği zararları saymakla bitiremeyiz… 

Yarın neler mi olacak, dün gençliğin elinden alınan spor yapma imkanları, yarın hafta sonları trafikle boğuşan Esenler olacak. Alt yapısı kendine yetmeyen Esenler karmakarışık olacak. Bir kentin yaşayanları bu anlayışla asla birbirleri ile tanışamayacak, selam verip selam alan olmayacak, mahallelerde gençler birbirine düşmanmış gibi bakmaya devam edecek. Sokak aralarında bizim çocuklarımız madde kullanmaya devam edecek, eli bıçaklı, tabancalı gençlerin haberlerini yapacağız.  Halbuki her mahallenin amatör spora yönlendirilmesi, her mahallede kurulan mini futbol takımlarının her akşam maç yaparak birbirleri ile kaynaşıp, bu semtin çocuklarının barış içinde yaşamasını, ahlaklı bireylerin yetişmesini çok istiyoruz. Bu anlayışla bunlar olmaz, olması mümkün değil. Bez afişlerin parsı, yol masrafları, kalite malzeme parası yine Esenler halkının cebinden…

Umarım biz yanılırız…



Anahtar Kelimeler: "BESLEME" EROKSPOR ESENLER’ DEFOL!
  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli