BERFİN DEMİR: DAHA GENÇ, DAHA ÖZGÜR BİR KÂĞITHANE

BERFİN DEMİR: DAHA GENÇ, DAHA ÖZGÜR BİR KÂĞITHANE

CHP’nin genç, dinamik neferi Berfin Demir, 31 Mart 2024'te yapılacak olan yerel seçimlerde CHP'den Kâğıthane Belediye meclis üyesi A. adaylığını duyurdu.

Yaklaşan yerel seçimlere doğru İstanbul İlçelerinden Kâğıthane’de CHP Belediye meclis üyeliği için özellikle gençlerin müracaatları parti içinde hareketliliğin, coşkunun ve heyecanın dozunu yükseltti.  

CHP Kâğıthane Belediye meclis üyesi A. adayı Berfin Demir, genç üniversiteli “Sağlık Yönetimi Lisans Bölümü” mezunu, doğduğu yer olan Kâğıthane’ye hizmet yapmak, Kâğıthane’lilere borcunu ödemek için meclis üyeliğine adaylık başvurusunu yaptı. Ve “daha genç, daha özgür bir Kâğıthane için adayım” dedi. 

CHP Kâğıthane Belediye meclis üyesi A. adayı Berfin Demir,” 14 yaşımdan beri mücadelesinde olduğum, üç dönem yöneticilik ve gençlik kolları sekreterliği yaptığım Cumhuriyet Halk Partisinde verdiğim mücadele benim onurum ve gururumdur. Birçok STK’larda ve derneklerde gönüllülük esası ile çalışarak halkımızın sorunlarını alanlarda haykırarak dile getirdim. Bugün Ülkem ve CHP için, çocukluğumdan bugüne sokaklarda, meydanlarda vermiş olduğum mücadelemin referansı ile halkımızın menfaatleri için bu meşakkatli yola çıktım.  

Mücadelem; emeğin, özgürlüklerin, yok sayılan yığınların ve kimsesizlerin sesi olmak ve halkımızın yarınlarının mücadelesidir. Hukuksuzluğa, keyfiliğe, liyakatsizliğe, adaletsizliğe dur deyip, Belediyeleri arpalık görenlere karşı nasıl mücadele yapılacağının bilinciyle bu onurlu yola çıkmış bulunmaktayım. 

Bakınız; artık temsil hakkının gençlere, kadınlara verileceğinin zamanı geldiğini herkesin kabullenmesi lazım. “Kadınsız devrim olmaz- Kadın hareketi olmadan başarı olmaz. Türk kadını toplumsal alanlarda eşitlik sağlamış, dünya ülkelerinden önce yasalar ile koruma altına almış ve “Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak olan sizlersiniz.”  diyerek her sözünde gençlere olan güveninden, ümidinden bahseden Mustafa Kemal Atatürk’ün partisinin genç ve kadın aynı zamanda yürekli, emekçi neferi olarak haykırıyorum… Daha genç, kararlı, inanmış, cesaretli ve özgürce temsil etme zamanıdır” diyerek A. adaylığı için tüm yoldaşlarından destek olma talebinde bulundu. 



Anahtar Kelimeler: BERFİN DEMİR: ÖZGÜR KÂĞITHANE
  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli