Başkan Ömer Kara Standın başına geçti, aşure dağıttı

Başkan Ömer Kara Standın başına geçti, aşure dağıttı

İYİ Parti Esenler İlçe Başkanı Ömer Kara ve İlçe teşkilatı tarafından Muharrem Ayı sebebiyle Esenler Cumhuriyet Meydanı’nda aşure dağıtımına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

“AKP’NİN SİYASİ MEZARLIĞA GİTMESİNE AZ BİR ZAMAN KALDI”

İYİ Parti Esenler İlçe Başkanı Ömer Kara Muharrem Ayı sebebiyle Esenler Cumhuriyet Meydanı'nda stant açtı, aşure dağıttı ve vatandaşların dertlerini dinledi. Vatandaşlara kendi eliyle aşure ikram eden Başkan Ömer Kara, "Muharrem Ayı bizler için bir hüzün, bir dönüm noktası ve aynı zamanda bizler için bir diriliş, muhabbet ve kardeşlik notasıdır. Birlik ve beraberliğin, huzurun, adaletin, barış ve demokrasinin özlemiyle yanıp tutuşan halkımıza “az kaldı sabredin, aydınlık günlerin inşasına, yeni ve güzel yarınların olmasına sayılı günler kaldı. İYİ Partinin ülkemiz üzerinde bir güneş gibi doğmasına, iktidar olmamıza, AKP’nin siyasi mezarlığa gitmesine az bir zaman kaldı.

Kara devamında, Muharrem Ayı'nın önemine vurgu yapan konuşmasında “Çok kıymetli Esenler halkı, bugün insanlık tarihinin en önemli dönüm noktalarından birisi olan Muharrem Ayı'nı idrak ediyoruz. Muharrem Ayı bizler için bir hüzün, bir dönüm noktası ve aynı zamanda bizler için bir diriliş, muhabbet ve kardeşlik notasıdır. Muharrem ayı yeniden var olmanın adeta bir arifesi olarak Müslümanların gönlünde yer etmiştir. Çünkü bu ay da şehitlerin efendisi ve peygamber efendimizin torunları Hz. Hüseyin ve Hz. Hasan şehit edilmişlerdir. Kerbela şehitlerimiz yüz yıllar geçmesine rağmen bugün dualarla hayır ile yad edilmektedir. Rabbim bu aydan ders almayı ve zalimlere karşı dik durmayı mazlumların yanında yer almayı bizlere nasip eylesin " diye konuştu.

 



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı