BAŞKAN GÖKSU EVRİMLEŞTİ- PLAKET VERDİ!

BAŞKAN GÖKSU EVRİMLEŞTİ- PLAKET VERDİ!

Esenler Dörtyol meydanından 15 Temmuz millet bahçesine koşan ve isminin halk koşusu konulan etkinlikte trafik allak bullak oldu. Sabahleyin işe gitmek isteyenler, işten evine dönenler koşuyu düzenleyenlere isyan ettiler.

BAŞKAN GÖKSU, KONUŞMADI HERKESİ ŞAŞIRTTI 

Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu’nun sonuncu olduğu “Halk Koşusunda ” sonuçtan çok Esenler Belediye Başkanının “Evrimleşmesi” dikkat çekti. Öyle ki Esenler Belediye Başkanı Göksu, “Halk Koşusu” bittiğinde finiş alanına toplanan kalabalığı karşında görmesine rağmen kürsü hakkını kullanmayarak yalnız kazanan sporculara plaket vermesi ve konuşma yapmaması herkesi şaşırttı. Bildiğimiz Başkan Göksu, karşısında iki kişi görünce konuşmamazlık yapmaz, konuşur, konuştukça ortalığı birbirine katar. Ancak bu sefer susan Göksu’yu izleyenler “evrimleşmiş” demekle yetindiler.  

Esenler Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, gençliğin nabzını tutan “Halk Koşusu” projesine olumlu bakanların kat kat fazlası isyan ettiği ve zaman zaman gerginliğin olduğu kameralarımıza yansıdı. Bir başka mesele ise Trafiğin bir süreliğine tıkanması sonucu ara sokakların araçlarla çevreye verdiği rahatsızlık, emniyet mensuplarının, zabıta ekiplerinin yorucu çalışması ama mesai almadan emeklerinin gasp edilmesi koşunun tuzu biberi oldu.

 



  • Cuma 37.3 ° / 22.9 ° Güneşli
  • Cumartesi 37.3 ° / 23.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 37.3 ° / 23.6 ° Güneşli