Tarih: 18.09.2024 15:04

BARIŞ PEHLİVAN: NARİN’DEN ÖNCESİ DE VARDI

Facebook Twitter Linked-in

https://youtu.be/TzJq1rwsJzYHalk Tv’de Şule Aydın’ın Kayda Geçsin programında gazeteci Barış Pehlivan, önemli açıklamalarda bulunarak Narin’den öncesi de var dedi.

Barış Pehlivan Ebuseleme Gülen’in  (Fetullah Gülen’in yeğeni) şöyle bir Tveet atmış,”Birgün bizim Köyün de masum olmadığını anlayacaksınız. Ama hepsi biliyor ve susuyor” Ebuseleme Gülen aslında bu söylemle Narin cinayetine gönderme yapıyor. 

Barış Pehlivan: “Neden bu utanç/ neden bu karartma” bu yeni başlamadı. Devlet dediğin kavramın nasıl çürüdüğünü, nasıl bir çocuğun bedeni üzerinde nasıl tepindiğini anlatacağım.

“İLHAN CİHANER’E İDDİANAME YAZAN TANER AKSAKAL’A DOSYA VERİLİYOR”

Barış Pehlivan: 2007 yılında, bakın 17 yıl önce Erzurum polis karakoluna bir kız çocuğu gidiyor 15 yaşında ki S.Ö “Bana onlarca erkek tecavüz etti” dedi. Devletin ilgili kurumları, savcılık, aile bakanlığı bilgilendiriliyor. Bu çocuğumuzun İfadesi alındıkça olayın ne kadar vahim ve utanç verici olduğu ortaya çıkıyor. Bu olayda ortaya çıkan isimler şöyle “Fetullah Gülen’in kardeşi Seyfullah Gülen ve iki oğlu” Bu olay gerçekleştiği tarihte ne yazık ki devleti Fetullahcılar yönetiyordu. İşte bu kişilerin bu olayla adı geçtiğinden dolayı davanın seyri değişiyor, savcı değişiyor İlhan Cihaner’e iddianame yazan Taner Aksakal’a dosya veriliyor ve kızımızın başına gelmeyen kalmıyor. 

Olay üst makamlara kadar sıçrıyor, dönemin Erzurum Valisi, daha sonra Erzurum Milletvekili olan Celalettin Güvenç, çocuğun barındığı yurdu basıyor. “Hey yurt çalışanları siz hoca efendimize komplo mu kuruyorsunuz?” diyerek olayı tamamen kapatmak için baskı kuruyor ve baskı ile dosyayı kapattırıyor. Sabahın erken saatlerinde kız çocuğumuz İki istihbaratçı polis eşliğinde Urfa’ya götürülüyor. Halbuki ki bu sevki yapacaksa aile bakanlığı yetkilileri yapmalıydı.  

CESARETİNİZ VARSA DOKUNULMAZLIĞI OLMAYAN 84 KİŞİNİN TECAVÜZ ETTİĞİ DOSYAYI KAPATAN CELALETTİN GÜVENÇ’İ YARGILAYIN 

Barış Pehlivan: Bu çocuğumuz verdiği ifadelerde 84 kişinin istismarına uğradığını söylüyor ve babasının istismar yaptığını, annesinin para karşılığı sattığını söyledi. Çocuğumuzun ifadesine Fetullahcıların adı geçtiği için başı belaya giriyor. Çocuğumuza kim sahip çıktıysa, “Doktor, Polis, Savcı ve Hakim” hepsinin telefonları terör şüphelisi olarak dinlenmeye alınıyor. Talimatı veren dönemin Erzurum Valisi ve sonradan AKP Milletvekili olan Celalettin Güvenç.

Seyfullah Gülen öldü, oğulları yargılıyorsunuz, polisleri cezalandırıyorsunuz ve şimdide Narin cinayetinin peşini bırakmayacağız diyorlar, haydi gücünüz yetiyorsa, cesaretiniz varsa dokunulmazlığı olmayan Celalettin Güvenç’i yargılayın. Yargılayamazsınız siz bu adamı içişleri komisyon başkanı yaptınız. Bunları yargılayacağınıza olayı ortaya çıkarıp yazdığımız için beni ve Barış Terkoğlu’nu yargıladınız.

VİDEO İZLE…




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —