BALIKESİR BELEDİYE BAŞKANI AKIN’A VATANDAŞLARDAN BÜYÜK SEVGİ

BALIKESİR BELEDİYE BAŞKANI AKIN’A VATANDAŞLARDAN BÜYÜK SEVGİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir Büyük Şehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’a gittiği her yerde vatandaşlar sevgiyle sarılıyor. Akın Çırağan sarayında çiftlerin nikâhını kıydı. Nikah sonrası Akın’ın sevenleri etrafını sardı.

CHP Esenler eski meclis gurup başkanı İnş. Müh. Mustafa Usta’nın biricik kızı Ceren usta, Doğanlar Yatırım Holding İş Geliştirme İcra Kurulu Üyesi Doruk Doğan’la dillere destan bir düğün töreniyle dünya evine girdi. İşte o nikahı kıymak için İstanbul’a gelen ve “İş adamı Damat Doruk Doğan’a “benim evladım” dediği ve nikahını kıydığı Çırağan Sarayında vatandaşlar büyük sevgi gösterdiler. 

“HER ZAMANKİNDEN DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir Büyük Şehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, İstanbul’da gördüğü büyük ilgiden dolayı mutluluğunu gizlemedi ve kendisine sarılan vatandaşlarla bol bol resim çektirdi. Balıkesir Büyük Şehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, “AKP iktidarı düştü düşüyor. Ama kimse rehavete kapılmasın, her zamankinden daha çok çalışacağız, sıkmadığımız el bırakmadan tüm kesimlere ulaşmalıyız. 

Cumhuriyet’imize Atatürk’ümüze yakışan ve bu yolda yürüyen bireyler olmak, ülkemiz için mücadele yapmak görev ve sorumluluğumuzdur. Cumhuriyete ve değerlerine sımsıkı sarılarak ve sahiplenerek bu ülkeyi yeniden inşa etmek her CHP’linin vazifesidir. Tüm yurttaşlarımız, memleket sevdalıları umudunu kaybetmeden aydınlık yarınlar için çok ama çok çalışmalı. Bakınız; Umut varsa gelecek var ve gelecek vatandaşın kendisidir, umut halkımızın mücadelesinde yatıyor, hep birlikte bu mücadeleyi yürüteceğiz ve aydınlık geleceğimizi hep birlikte kuracağız” dedi.

 



  • Perşembe 27.6 ° / 17.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 27.2 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 29.3 ° / 20.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı