“BAKIN BU CAMBAZIN YAPTIĞI İŞE…”

“BAKIN BU CAMBAZIN YAPTIĞI İŞE…”

CHP Esenler’de eski ilçe başkanlarından Bülent Ütebay’a örgüt üyeleri “Besle kargayı oysun gözünü” atasözünü hatırlatarak “iyiliğe kötülükle karşılık veren, nankör insan” diyerek partililerinden büyük tepki geldi.

BESLE KARGAYI OYSUN İMAMOĞLU’NUN VE YOKSULUN GÖZÜNÜ

Esenlerin CHP eski ilçe başkanlarından Ütebay bugün akşam saatlerinde bir hemşeri derneğinde yapacağı Belediye başkan adaylığı tanıtımını duyan örgüt emekçileri, gazetemizi arayarak tepkilerini ve iddialarını dile getirdiler. 

Örgüt üyeleri, “bu kişi hangi yüzle örgütün ve halkın önüne çıkacak. Cambaza bak cambaza. İlçe başkanlığı döneminde CHP’yi İstanbul’un en kötü ilçesi konumuna getiren, örgütü birbirine hasım eden bu zat hızını alammış olmalı ki Belediye Başkan adayı olmuş. Tüm hikayesi kendine vitrin oluşturarak İBB’den nemalanmak, zaden bu işlerin komisyonculuğunu en iyi yapan birisi olduğu ortada. Beslendiği, nemalandığı kişilere kazık atmada ise eline kimse su dökemez. İmamoğlu’nu ters köşe yaptığı gibi ve İBB’yi amiyane tabirle soyup soğana çevirdi. Esenler’deki gençlerin geleceğini yandaşlarına, eşine, dostuna peşkeş çekerken, İBB’yi de arpalık olarak kullandı. 

CHP İstanbul ilçe ve il örgütü nezdinde nüfusunu kullanarak İBB iştiraklerine partili olmayanları huzur hakkı karşılığında işbaşı yaptırarak onlardan elde ettiği gelirleri “cebellezi” yaptığı iddiaları ortalıkta dolaşıyor. Ne hikmetse onun yerine seçilen ilçe başkanları da bu kirliliklerin doğru olup olmadığına dair araştırma ve çalışma yapmadıkları için bu suça ortak olmuş durumdalar. Bu uyanık ilçe başkanından sonra yerine seçilenler ise şanssız başkanlar olarak görev yapıyorlar. 

“ÜTEBAY GİBİ ŞANSLI ÇOCUĞUN GELECEĞİNE YAZIK EDİLMESİN”

Çünkü giden avantacı ilçe başkanı ilçenin tüm masraflarını İBB Başkanı İmamoğlu’nun ve il Başkanı Kaftancıoğlu’nun İBB iştiraklerine alınan bu kişilerin huzur haklarının CHP Esenler ilçesine verilmesi şartıyla işbaşı yaptırmış. Bu konuyu sorduğumuz CHP’li bir il yöneticisi ise doğruladı. 

Yenilir yutulur olmayan iddialara göre; Bu şanslı ilçe başkanı göz oyan karga gibi önce beslendi sonra kendini besleyen İmamoğlu’nu il kongresinde Cemal Canpolat’ın saflarında yer alarak ihanet yaptı. Yoksul emekçi örgütün üyelerinin geleceğini ise sağcı devşirmelere, yandaş emeksizlere ve eşi hanımefendiye peşkeş çektiği söylemi ayan beyan ortalıkta dolaşıyor” dediler. 

CHP Esenler ilçe örgütü, mevcut ilçe başkanının ve yönetiminin bu dedikoduların ve şaibenin ortadan kaldırılması için gereğini yapmalarını istiyor. Yetmez huzur hakkı rüşveti karşılığında işe alındığı söylenen, Cüneyt Yerlikaya- Tuğba Ütebay- Musa Taştan – Salih Çiçek, kimlerin himayesinde olduğu araştırılmalı. Bunlar araştırılsın ki  Ütebay’in Belediye Başkanlığı önündeki engeller ortadan kalksın. Bu şanslı çocuk için bu kadar şaibeler ayyuka çıkmışken bizlerde “BAKIN BU CAMBAZIN YAPTIĞI İŞE… “ demeyelim. 

Bu kadar şaibesi olan birisi Belediye başkan adayı olmuş vah CHP VAH… 



Yiğit Can Yerlikaya
15.01.2024 21:58:28
Hiç bir iftira karşısında sessiz kalınmamalı

Anahtar Kelimeler: “BAKIN CAMBAZIN YAPTIĞI …”
  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli