BAK BU DİNCİ- CHP’NİN YOBAZLARININ YAPTIĞINA…

BAK BU DİNCİ- CHP’NİN YOBAZLARININ YAPTIĞINA…

Yobazdaroğlu’nun veya Sorosdaroğlu’nun CHP’si, muhafazakâr seçmenin oyunu alabilmek için takiyeye varan davranışları ile puan topluyor- iktidara koşuyor… Esenler İmamı ve dostları kandil simidi dağıttı.

Başörtüsü serbestisi için yapılmak istenen birçok düzenlemeyi gündemine alan ve günlerce AKP’gillerin ekmeğine yağ sürerken, tarikat ve cemaatlerin çorbasına tuz biber olmak için, Sorosdaroğlu'nun yobaz ekibi bu sefer Esenlerde yoğun faaliyet gösterdi.

Üstelik bilmeyenler bilsin… Esenler CHP’nin imamı daha önce, yanı Berhan Şimşek’in il Başkanlığı döneminde KUTLU DOĞUM HAFTASINI KUTLAYAN pankartları asmakla ünlü birisidir.

Yobazdaroğlu’nun ekibi;  İslam dinine ve Peygamberi Hz. Muhammed’in zamanına baktığımızda Kandil geceleri yok ama yok olan böyle bir gece için oy uğruna takiyenin ağababasını yaparak, AKP’giller gibi dini siyaseten kullandılar.  

7 Ekim Cuma CHP’lilerin kaşarları hadi neyse, geleceğimiz olan gençlere yobazlık aşışını da şırınga ettiler, CHP gençler ağabeyleri ile cumhuriyet meydanında kandil simidi dağıtarak, 30 Ağustos’ta laikliğin ruhuna okuduğu Fatiha’yı tekrar okumuş oldular.  Bu gençlerden bir daha asla solcu olmalarını beklemesin ve çağdaş, laik cumhuriyeti savunmayı kimse beklemesin. Bunlarda girdiler dinciliğin, yobazlığın girdabına, kanlarına bulaştı din simsarlığı bir kere…

Bakın dini bilgisi olan, din adamları böyle diyor…

Hz. Muhammed, İslam tarihinde Fil Yılı olarak adlandırılan dönemde Mekke'de doğdu. Bahsedilen bu tarih, kesin olarak bilinmemekte ve geriye dönük yapılan hesaplamalar ile bazı kaynaklarda 17 Haziran 569, 570, bazı kaynaklarda da 20 Nisan 571 (Mısırlı El Feleki) yılı olarak geçmektedir. Kelime anlamı doğum zamanı olan mevlid,  Kuranı kerimde yer almamaktadır.

Önce İslam dinine ve Peygamberi Hz. Muhammed’in zamanına baktığımızda Kandil geceleri yok. Çünkü Kur’an‘da her Gecenin diğer bir geceden farklı olduğu tek gece Kadir Gecesidir. Çünkü Kadir Gecesi, gelmiş geçmiş, tasarım ve matematiksel bakımından ilahi kitap Kur’an’nın oluşumunun başlangıcıdır. Onun haricinde hiçbir gecenin diğer gecelerden üstünlüğü yoktur. Çünkü Gece zaten başlı başına Allah’ın apaçık delillerinden biridir. Aslında Gece, gündüzün sahibidir ve ondan daha önemlidir” diyor.

CHP’LİLER BÖYLE TARTIŞARAK BİRBİRLERİNİ YİYOR…



Anahtar Kelimeler: DİNCİ- YOBAZLARININ YAPTIĞINA…
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı