BABACAN KIZDI… BAŞIBOZUK DANGALAKLARIN SEÇİM DANSI

BABACAN KIZDI… BAŞIBOZUK DANGALAKLARIN SEÇİM DANSI

CHP Esenler İlçe Başkanı ve yönetimi Cumhurbaşkanlığı 1. Tur seçimlerinde aldıkları hüsranla utanmamış olacaklar ki 2. Tur seçimlerine de “Lay lay lomla” hazırlandılar.

CHP’nin Esenler’de varlığı yokluğu belli olmadığı gibi cumhuriyet meydanındaki standında tarikatçı, cemaatçi ilçe başkanını gören olmadı. Gören olmadı ilçenin darmadağın olmuş, birbirleri ile kanlı bıçaklı ilçe yönetimini ve içlerinde tamamının soytarılık yaptığını. CHP’liler her mitingde “birleşe, birleşe kazanacağız” sloganını atıyorlardı ya, Esenler CHP ilçe başkanı ve yönetimi bu algıyı bozdu, “içimizde birbirimizi yiyerek, birbirimize kazık atarak kazanacağız” ilkesini yerleştirdi. Ama kazanılacak seçimi kaybetmenin her türlüsünü yapan yine bazı CHP’liler olduğunu izledik.  

Seçimlerin son günü ve saatleri Cumhuriyet meydanında bulunan CHP standında yükselen müzikle halaylar çekilirken alana CHP eski ilçe başkanlarından, emeğini varını yoğunu hiçbir karşılık beklemeden ortaya koyan Hasan Babacan ve Cemal Kaya geldi. Bakın neler oldu, nasıl bir saygısızlık oldu. 

Eski ilkçe Başkanı Babacan yıllara dayanan seçim çalışma bilgisine güvenerek stant çalışanlarına “böyle çalışma sizlere fayda vermez. Müzik yerine Genel Başkanın konuşmasını halka dinledin. Boşta kalan arkadaşlar yığınla broşürlerimiz var onları mahalle mahalle halka ulaştırın. Bırakın halay çekmeyi, halay kazandığımızda çekeriz. Bakın ve örnek alın TİP’li gençleri, bakın nasıl broşür dağıtıyorlar ve halka ne olur bu sefer Kemal Bey’e oy verin diyorlar”

Babacan’a stanttan sert bir üslupla cevap şöyle verdiler“ işine bak buranın amiri bizleriz. Biz istediğim şekilde çalışırız” denildi. Babacan verdiği akılla kaldı ve içinden “keşke akıl vermez olsaydım” dedi. Esas mesele ise saygısızlığın zirve yapması, bir emektar başkana nezaketsizlik yapılmasıydı. Esas mesele Babalı, Kızlı ama toplum içine yaptıkları ahlaksızlıkları ile çıkması utanılacak işlere bulaşmışların stantta ahkam kesmesi herkesin kanına dokundu. 

ESAS GÜMBÜRTÜNÜN KOPACAĞI ZAMANI BİLİYORUZ VE SUSUYORUZ…

Birde anons yapan İBB çalışanı bir delikanlının mikrofonu eline alması, “Kemal Beyin konuşma videosunu bir kenara bırakarak anlamsız sözlerle haykırması başıbozukluğun belge olmasına yeterliydi. Kemal Bey ne biliyor ben daha iyisini konuşurum, daha iyi sözlerle oy alırım dercesine tavırlar sergileyen parti büyüğü o gencin şimarık tavırlarına şahit olduk. CHP’nin meydandaki standında tam bir rezillik görüntüsü ile evlere şenlik dedirtti. Yanı CHP Esenler ilçesi kadın kolu, gençlik kolu ilçe yönetimi ve ilçe başkansız seçim çalışması yaptı. Maalesef CHP Esenler İlçesi AKP'liler gibi başıbozuk dangalakların dansını meydanda sergiledi. 

Yanı CHP Esenler yönetimi ülkeyi ve örgütleri Allaha emanet etmiş, din ve iman edebiyatıyla seçim kazanmak için yola koyulmuş. Uzun zaman önce İlk düğme yanlış iliklenince, CHP’nin Esenlerde ki bu rezilliğinin olması, yaşanması normaldir. Esas gümbürtünün kopacağı zamanı biliyoruz ve susuyoruz…

 



  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli