AZİZ ARKAN, ENGELLİLERE HALK SOFRASI KURDU

AZİZ ARKAN, ENGELLİLERE HALK SOFRASI KURDU

Esenler Ortopedikler Derneği eski başkanı Aziz Arkan, dernek merkezinde engelli yoldaşlarına hayrına verdiği iftarda hasret giderdi. Kurulan iftar sofrasında siyaset yoktu, birlikte yaşama tutunma ve mücadele vardı.

Esenler ’de faaliyet gösteren Esenler Ortopedik Engelliler Derneği eski başkanı Aziz Arkan, kimsenin girdabına girmeden, kimselere eyvallah yapmadan  engelli yurttaşlarla ve engelli ailelerle iftar yemeğinde bir araya geldi. 

Esenler Ortopedik Engelliler Derneği eski başkanı Aziz Arkan’ın organize ettiği iftar yemeğine engelli yurttaşlarla birlikte engelli ailelerin yoğun katılım sağladığı programda tek siyasi figür olarak Esenler Gelecek Partisi Belediye Başkan Adayı Mustafa Kaplan’ın olması engelli vatandaşlarımıza moral oldu. 

Aziz Arkan, yemek sonrası yaptığı konuşmasında, “Eski dernek başkanı olarak Ortopedik Engelli kardeşlerimle bir kez daha bir arada olmanı gururunu yaşıyorum. Her yıl birlikte iftar yemeğimizi yiyerek daha da kaynaşıyoruz. Esenler Ortopedik Engelli Derneğinin yalnız; önemli ve özel günlerinde değil her zaman birlikte olmaya gayret ediyorum. Bu güzel ayda Engelli arkadaşlarımızla ve aileleri ile birlikte halk sofrasında olmak bana mutluluk veriyor. Bakın birileri gibi şatafatlı, siyaset kokan ve siyasilerin şov yaptığı sofra kurmadık. Kendi imkanlarımızla, kul hakkının bulaşmadığı ama ramazan ayının güzelliklerinin yaşandığı iftar yemeğimizde engellilerle lokmalarımızı paylaştık. 

Yemeğimize katılan engellilerimize, ailelerine ve Esenler Gelecek Partisi Belediye Başkan Adayı Mustafa Kaplan’a çok teşekkür ediyorum” dedi.

 



Anahtar Kelimeler: ARKAN ENGELLİLERE SOFRASI KURDU
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı