AYHAN BÖLÜKBAŞI İYİ PARTİDEN YOLLARINI AYIRDI

AYHAN BÖLÜKBAŞI İYİ PARTİDEN YOLLARINI AYIRDI

İYİ Partiye ne olduysa 31 Mart seçimlerinin ardından oldu. İYİ Parti'den peş peşe istifa haberleri artık alışık hale geldi. Dün Koray Aydın ve arkasından Esenlerin tanıdığı siyasi duayenlerden Ayhan Bölükbaşı istifasını açıkladı.

Yerel seçimler İYİ Partiyi darmadağın etti. İYİ Parti, yüzde 0,63 oy alarak İBB seçimlerini altıncı sırada tamamladı. Parti Türkiye genelinde de yüzde 3,77 oranında oy aldı. Bu durum siyaseti allak bullak ettiği gibi İYİ Partiyi darmadağın etti. 

Yerel  seçim sonuçlarının ardından partiden birçok isim istifa ettiğini açıkladı. Son olarak Esenlerin saygın iş adamlarından eski AKP’li Ayhan Bölükbaşı ’da dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla İYİ Partiden istifa ettiğini duyurdu.

Bölükbaşı parti üyeliğinden istifasını şöyle duyurdu… 

  • Ayhan Bölükbaşı: Milli iradeyi hâkim, ulusal iradeyi egemen kılmak amacıyla kurduğumuz, Kurucular Kurulu üyeliği, GİK, Genel başkan danışmanlığı, Teşkilat başkan yardımcılığı, 27 ve 28 dönem milletvekili adaylığı görevlerinde bulunduğum İYİ Parti üyeliğinden istifa etmiş bulunmaktayım.
  • Saygılarımla.


  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli
  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli