ATIŞALANI SPOR KULÜBÜ: ALTYAPI GÖZ  BEBEĞİMİZDİR

ATIŞALANI SPOR KULÜBÜ: ALTYAPI GÖZ  BEBEĞİMİZDİR

Esenler Atışalanı spor Kulübü Altyapıdan Sorumlu hocası Cevat Nezirler: bir spor insanı olarak, teknik adam olarak öncelikli hedefim topluma iyi ve ahlaklı bireyler kazandırmaktır. Sonrası ise en kolay olanıdır” dedi.

Esenler Atışalanı spor Kulübü Altyapıdan Sorumlu hocası Cevat Nezirler ile miniklerin futbolu ve geleceği  üzerine konuştuk. 

Esenler Atışalanı spor Kulübü Altyapıdan Sorumlu hocası Cevat Nezirler: spor yapmak nasıl gönül işiyse, sporcu yetiştirmekte 

gönül işidir. 8 yaşında- 10 yaşında çocukları eğitmek zor değil yeter ki imkânlar tanınsın gerisi kolay. Bu nedenle Alt yapı kulübümüzün göz bebeğidir. Toplumumuz günden güne hedefinden saparak kötü bir yola doğru giderken bizler geleceğimiz olan bu çocukları spora teşvik ederek kötü alışkanlıklardan alıkoyabiliyorsak çok şeyler başarmış sayılmayız mı? 

SPOR GENÇ NESİLLERİN GENÇ FİDANLIĞIDIR

Geleceğimiz olan ahlaklı, iyi ve namuslu bireylerin yetişmesi için, yönetenlerin yalnız futbola değil tüm spora ve spor alanlarına daha fazla yatırım yapmalarını bekliyoruz.  Daha fazla yatırım yapılırsa inanın çocuklarımızın yarınları umut dolu olur. İmkanlar ve olanaklar çoğalırsa kulüplerimizin hizmet alanları da, spor kategorileri de, branşları da çoğalır ve bu çoğalma ile bu alanlar genç nesillerin genç fidanlığı olur. Kurulan düzenle dünya kadar çocuğumuz göğsümüzü kabartır, toplumun yüz akı olur…

GENÇLER KULÜBÜMÜZÜN GÖZ BEBEĞİDİR 

Atışalan Spor Kulübümüz iyi bir yönetim kadrosuyla bu yönde önemli çalışmalara imza attı. Gençler kulübümüzün göz bebeğidir, onların yetişmesi için ama ahlaklı bireyler olarak yetişmesi için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayız. Bizlerin ve yöneticilerimizin tek isteği çocuklara öncelikle ahlaklı olmayı, sonrada birer yıldız olabileceklerini öğretmektir. Son olarak Anne babanın çocuğunu spora teşvik etmesini istiyoruz. Spor çocuklarımızı sosyalleştirdiği gibi birçok kötülükten de uzak tuttuğu bir gerçek.  Her aile çocuğunu sporu yapmaya zorlamasını isteriz ama çocuğun spor dalında seçme özgürlüğü olmak şartıyla, örneğin bir çocuk jimnastik yerine yüzmeye veya futbol yerine tenise gitmek isteyebilir. Bu durumda çocukları özgür bırakmak gerekiyor.

Hiçbir menfaat gözetmeksizin, makam ve mevki hevesimiz olmadan geleceğimiz olan nesillerin yetişmesine bir katkı sunabiliyorsak bu bizim için onurdur.



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı