ATIŞALANI ANADOLU LİSESİ TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI ŞENLİĞİ

ATIŞALANI ANADOLU LİSESİ TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI ŞENLİĞİ

Esenler Atışalanı Anadolu Lisesi “TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı” Sergisinde Esenler Kaymakamı Süleyman Özçakıcı, Okul Mudürü Zafer Demir’e, Okul Müdür yardımcılarına, öğretmenlere ve öğrencilere çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Esenler Atışalanı Anadolu Lisesi “TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı” Sergisinin tanıtımına Esenler Kaymakamı Süleyman Özçakıcı, Esenler ilçe emniyet müdürü Muhammet Ahmet Katipoğlu, okul müdürü Zafer Demir ve okul müdürlerinin yanı sıra Esenler Atışalanı Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri katıldılar.

Atışalanı Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri tarafından hazırlanan, birbirinden değerli ve önemli projelerin yer aldığı ‘TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’ ötenle açıldı. Açılışını Kaymakam Sergisinde Süleyman Özçakıcı ve protokol üyelerinin yaptığı sergide danışman öğretmenler ve projedeki öğrenciler Kaymakam Özçakıcı’dan aferin aldılar. Atışalanı Anadolu Lisesi öğrencileri programa katılanlara projelerin nasıl geliştirildiğini ve çalışma yöntemlerini anlattı. Sergideki ürünleri tek tek inceleyen Kaymakam Özçakıcı, projenin yapım ekibindeki öğrencilerden bilgiler aldı.


TÜBİTAK tarafından desteklenen bilim fuarlarıyla öğrencilerin hayal güçlerinin geliştiğini ve merak duygularının keşfedildiğini burada gördük. Geleceğimiz olan çocuklarımızın çok zeki ve çalışkan olduklarını bizlere gösterdiler diyen Esenler Kaymakamı Süleyman Özçakıcı,  ‘TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’ öğrencilere bilim ve teknolojiyi daha çok sevdirdiğini, ortaya iddia koyduklarını bizlere göstermiş oldu.  Esenlerimizde tüm okullarda bu tür çalışmaların devam edeceğini ifade eden Kaymakam Özçakıcı, fuarda emeği geçen öğrenci, öğretmen, idareci ve öğrenci velilerine teşekkür etti.



  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli