ATIŞALANI ANADOLU LİSESİ 29 MAYISI KUTLADI

ATIŞALANI ANADOLU LİSESİ 29 MAYISI KUTLADI

İstanbul'un Fethi'nin 571. yıl dönümü Esenler/ Atışalanı Anadolu Lisesi İdare, Öğretmen ve Öğrencileri tarafından hazırlandı programla kutlandı. Kutlama programı, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.

İstanbul'un Fethi'nin 571. yıl dönümü kutlama etkinliği Atışalanı Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda gerçekleşti. Törene; vatandaşlar katıldı. Esenler İlçe Kaymakamı Süleyman Özçakıcı, Esenler Belediye Başkan Vekili Ömer Çetinkaya, Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Kenan Yaşar, Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürü Feyzullah Sert, ilçe Milli Eğitim Şube Müdürlerinin yanısıra Esenler Esnaf Odası Başkanı, Esenler SGK Müdürü, Esenler Gençlik Spor, Esenler İlçe Müftülüğü Şube Müdürü ve Esenler’deki okulların müdürleri katılım sağladı. 

Atışalanı Anadolu Lisesi Öğretmen ve Öğrencileri tarafından hazırlanan İstanbul’un Fethi'nin 571. yıl dönümü kutlama etkinliği Programına katılan Esenler Kaymakamı Süleyman Özçakıcı başta olmak üzere tüm izleyiciler programın anlamına uygun hazırlanmasından memnun kaldılar ve programa tam not verdiler. 

Programda Tiyatro gösterisi, Orotaryo Gösterisi, okunan şiirler, söylenen şarkılar ve Atışalanı Anadolu Lisesi öğrencilerinin başarılı performansları göz doldurdu. Sergilenen performanslar zaman zaman izleyicileri uzaklara götürdü, izleyenlerin gözleri doldu zaman zaman program herkesi kutlu güne geri götürdü.

Esenler/ Atışalanı Anadolu Lisesi Müdürü Zafer Demir: Peygamber Efendimiz ’in hadisine nail olmak için yola çıkan ve bu uğurda olağanüstü çaba gösteren ve askerlerine cesaret aşılayan Fatih Sultan Mehmet’i saygıyla ve rahmetle andık. Fatih’in babası II. Murad’ı ve o kutlu güne şahitlik eden nice fertleri saygı ve sevgiyle andığımız programa katılım gösteren herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu güzel programda emeği geçen öğrencisinden öğretmenine Atışalanı Anadolu Lisesi’nin her bir ferdine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Programın sonunda günün anısına, protokol üyelerinin de katılımı ile toplu hatıra fotoğrafı çekildi.



  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli