ATATÜRK OLMASAYDI SENİN BABAN “HANS” OLURDU !

ATATÜRK OLMASAYDI SENİN BABAN “HANS” OLURDU !

Esenler Merkez Camii’nde 10 Kasım Cuma günü Mustafa Kemal Atatürk anılmadığı için tepki koyan vatandaşa, cemaatten Atatürk düşmanı bir sapık ulu öndere hakaretler yağdırdı. Atatürk’ün anılmasını isteyen şahsa cemaat tepki gösterdi

Böyle ipsiz sapsız, gerici, hilafet yanlısı, cumhuriyet düşmanı yobazların yüzünden “Atatürk ve silah arkadaşları, keşke bu vatanı kurtarmasaydı, keşke cumhuriyeti kurmasaydı” diyesimiz geliyor. Be densiz kendini bilmez beyni samanla dolu Angus, Atatürk olmasaydı, cumhuriyet kurulmasaydı annen baban Müslüman mı olacağını sanıyordun, sen o mabette namaz mı kılabılecektin? 

İsmin Fatih mi yoksa Hans veya Yorgo mu olacağını anlamayan İT… Sen kimsin ki “Başlarım Senin Mustafa Kemal Atatürk’üne.  Solcunun arkasında Namaz Kılınmaz” gibi sözleri sana özgürlüğünü veren Atatürk ve silah arkadaşlarına saffettin. 

Öteden beri Atatürk düşmanları, Atatürk’ü Müslüman-Türk milletinin gözünden düşürmek için Atatürk’e “dinsiz” diye iftira atmışlar, genç nesilleri bu çirkin iftirayla zehirlemişlerdir.

Bak be yobaz… Bak aşağılık yaratık…Atatürk, daha 7 yaşında annesi Zübeyde Hanım’ın isteği ile Kuran-ı Kerim’i hatmetmiştir. 8 Yaşında Kuran’ın tamamını ezbere okuyabilmektedir. (Atatürk bu gerçeği 1927 yılında Ankara'da ABD Büyükeçlisine açıklamıştır.)

Atatürk, cumhuriyeti ilan ettikten sonra 1932 ramazan ayında dönemin tanınmış hafızlarını köşke/saraya çağırarak onlara Kuran okutup dinlemiştir. Makamla Kuran okunmasına büyük önem veren Atatürk, hafızların makam hatası yapmamalarına ve ayetleri tane tane okumalarına büyük önem vermiştir.
Atatürk, 1930’larda Çanakkale Şehitleri için her yıl Çanakkale Mehmet Çavuş abidesi önünde mevlit okutmuştur. Aynı şekilde her yıl annesi Zübeyde Hanım’a da mevlit okutmuştur. Bunları bilmiyorsanız öğrenin…

İşte o aşağılık meczubun sarf ettiği sözler…VİDEO İZLE



TC. Eser
12.11.2023 22:38:34
Bunlara, (Yobazlara) Güya milliyetçi ve Dindar olduğuna inanan müslümanlardan asla değilim...

  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli