“ATA’MIZA SAYGI VE MİNNETLE - CHP’NİN 100. YILI KUTLU OLSUN”

“ATA’MIZA SAYGI VE MİNNETLE - CHP’NİN 100. YILI KUTLU OLSUN”

Cumhuriyet Halk Partisi'nin kuruluşunun üç gün sürecek olan 100. yılı kutlaması için tüm yurtta olduğu gibi Esenler’de de CHP’liler Atatürk’ün manevi huzurundaydı.

Esenler’de Cumhuriyet meydanında bulunan Atatürk büstünün önünde gerçekleşen kutlama etkinliğine CHP İlçe yönetimi tam kadro katıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasından sonra CHP Esenler İlçe Başkanı Cemal Kaya, büste çelenk sundu ve gazetemize günün anlamını bedirden açıklamada bulundu. 

CHP Esenler İlçe Başkanı Cemal Kaya: Ata'mızın emaneti, çağdaş Türkiye'nin teminatı Cumhuriyet Halk Partimizin kuruluşunun 100. yılını tüm yurtta olduğu gibi Esenler’de de heyecanla ve coşkuyla kutladık. Ata’mızın iki büyük eserinden biri olan Cumhuriyet Halk Partimizin 100. kuruluş yılı kutlu olsun. CHP Esenler ilçe örgütü olarak büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün manevi huzurundayız.

“ CHP’NİN 100. YILI KUTLU OLSUN, ATA’MIZI SAYGI VE MİNNETLE ANIYORUM”

Atatürk’ü unutturmaya, her fırsatta değersizleştirmeye çalışanlara sesleniyorum, Cumhuriyetin ilanıyla birlikte ülkemiz, kalkınma, ilerleme, modernleşme yolunda çok önemli adımlar atmış ve çağdaş dünyanın en saygın ülkelerinden biri haline gelmiştir. Bugün bir yandan Cumhuriyet coşkusunu yaşarken, bir yandan da neredeyse asırlık bir geleneğin, bugünkü iktidar eliyle itibarsızlaştırılmaya çalışıldığının tanığı oluyoruz. AKP İktidarı döneminde Milli Bayramlar"ın kutlanıp kutlanmayacağı bile tartışma konusu yapılıyor. Ama tüm bu baskılara inatla karşı koyan Cumhuriyet’e inanan herkes, bugün Ata’mızın manevi huzurunda AKP zihniyetine ve savunulan ucube sisteme gerekli cevabı vermişidir. Unutmasınlar; Türk Milleti Cumhuriyetten de, egemenliğinden de asla vazgeçmeyecektir. Aziz önderimizin söylediği gibi, Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar olacaktır. Bu vesile ile Partimizin 100. Yılı kutlu olsun, Ata’mızı saygı ve minnetle anıyorum” dedi.

 

 



Yüksel kilic
9.09.2023 12:54:19
ESENLER CHP ILCE BASKANI VE YÖNETIMINI KUTLUYORUM. ÖZGUR BASININ TEMSILCİSİ 7/24ESENLER GAZETESINIDE KUTLUYORUM.

Anahtar Kelimeler: “’ SAYGI MİNNETLE . KUTLU OLSUN”
  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli