ALLAHIN İŞİNE BAK; ORTAKLAR BİRBİRİNE DÜŞTÜ

ALLAHIN İŞİNE BAK; ORTAKLAR BİRBİRİNE DÜŞTÜ

Esenler’de halkın yerlerini, arsalarını vakıf gibi bir yerlere ortaklaşa peşkeş çekenler birbirine düştü. İbn Haldun Üniversitesi ile protokol yapılmasına evet diyenler bu işin sonunun böyle olacağını biliyordu.

Göksu’ya, dün akşam TV100’de katıldığı programda, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun imzası ile kendisi hakkında soruşturma izni verilmemesiyle ilgili soru soranlar bilmiyorlar ki o yerde bir peşkeş varsa peşkeş çekilmesine destek olan CHP meclis üyesi Kemal Şahin olduğunu.

CHP’nin Esenler Belediye meclis üyesi aynı zamanda uzaktan kumandalı ilç başkanı Kemal Şahin ve eski ilçe başkanı Bülent Ütebay, eski ortaklarını mahkemeye verdiklerini Esenler’deki yerel basına bilgi vermeden haberleştirmiş. Esenler Belediye Başkanı Göksu’ya,  soruyorlar “ sizi mahkemeye vermişler ama Soylu sizin soruşturulmanıza izin vermemiş. Göksu "Haberim yok, ne zaman olmuş. İlk defa sizden duydum ben böyle bir şeyi " yanıtını verdi.

ISMARLAMA HABER YALAN HABER OLUR

Esenlerin çapsız CHP’lisi Şahin, aldığımız duyumlara göre Bir gün gazetesine  5 bin TL para vererek haber yaptırıyormuş, böyle haber yaptırırsan hem CHP’yi hem de ilkeli bir gazeteyi işte böyle taklaya getirirsin.

İŞİN ASLI BÖYLE…   

ŞAHİN, CHP’LİLERİ VE BİRGÜN GAZETESİNİ BÖYLE KANDIRDI

Şahin, (04 Haziran 2018) tarihinde Esenler meclisinde ( Esenler’den özel bir Üniversiteye para aktarılması için Göksu’ya ve Hasan Taşçı`ya bu üniversiye (İBN HALDUN ÜNİVERSİTESİ) imza yetkisi verilmesi için teklif karar geldi. Şahin arkadaşlarından Mustafa Usta’nın ve Yüksel Kılıç’ın bu teklife hayır oyu vermesine karşılık evet oyu verdi. Şahin’in verdiği evet oyu ile bugün şikayetçi olduğu Bilal Erdoğan'ın vakıf üniversitesine ait TÜRKEV binasının yanı Göksu’nun eser olarak yaptırdığı yurt binası ortaya çıktı.

Ortada bir ihanet varsa, ortada bir suçlu varsa ve mahkemeye verilecek kişi varsa bu protokole EVET oyu veren CHP’li Şahin’dir. CHP’li Şahin ve Ütebay AKP’nin taşerona gibi AKP’ye senelerdir hizmet etiği için, Esenler Belediye Başkanı kendilerine sitem yapacağına plaketle ötüllendirmelidir. Ama ne olduysa bu ortaklar bugün birbirlerine düşmüş, mahkemelerde ve ekranlarda hesaplaşıyorlar. (Bize göre bu işin içinde iş var!)  

Şahin’e soruyoruz… CHP’lileri ve  Birgün gazetesini kandırdın sıra kimde? Yaptıklarından utanıyor musun? Ama senin yüzünde astar olmadığından, vicdanında  utanma duygusu kalmadığından, biliyoruz sen arlanmazsın.Sen siyaseten kimseyi rakip görmezsin, sen ve Ütebay siyaseti rant kapısı mı görüyorsunuz?

Birgün gazetesine ise söyleyeceklerimiz, bilgi almak istiyorsanız biz yerel gazetecilerden hiçbir karşılık beklemeden bilgi vermeye hazırız. İlkeli duruşunuzu, bu dinci, Hüseyin Aksu destekli, Canan beslemeli, gerici, yalancı, iftiracı birinden alacağınız üç kuruşa satmayın. Üç kuruşa kaleminizi kırmayın, ilkelerinizden vazgeçmeyin. Bak Göksu ekranlarda sizi de şamar Oğ…ina çevirdi. 



  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli