AKŞENER: MESELE BU UCUBE SİSTEM/ KURTULUŞ BİR OY KEMAL’E

AKŞENER: MESELE BU UCUBE SİSTEM/ KURTULUŞ BİR OY KEMAL’E

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Esenler'de Seçim Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret etti. Kemal Kılıçdaroğlu'nu 13. Cumhurbaşkanı olarak hep beraber seçeceklerini söyleyen Akşener, "Mesele Sayın Erdoğan filan değil, mesele bu

14 Mayıs'taki Cumhurbaşkanı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan ile Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki 2,5 milyon farka değinen Akşener, "Bu çok büyük bir fark değil. Hepimiz sandıkları koruyacağız" dedi ve 28 Mayıs'ta sandığa gitme çağrısını tekrarladı.

Akşener, “2,5 milyon büyük bir rakam değil, gençler halalarınız, teyzeleriniz, amcalarınız, dayılarınız, yengeleriniz, kim varsa etrafınızda onları ikna edeceksiniz ve Kemal Kılıçdaroğlu’na oy isteyeceksiniz. Her bir seçmen hangi görüşte olursa olsun velinimettir. Biz talep edeniz. Haksızlığa uğrayan veya uğramayan tüm seçmenin oyunu talep ediyoruz" dedi ve konuşmasına devam etti. 

Akşener: Mesele Erdoğan meselesi değil, mesele sistem meselesidir. Bu sistem yüzünden oğlu, kızı mülakatta elenmiş ama mülakatlarda başarı sağlayamamış komşunuzun oğlu işe adanıyorsa burada bir problem var demektir o problemde inanın bu ucube sistemdir, bu sistemde bir problem var! Onun için bu sistemin değişmesi için, hukukun üstünlüğü, insanların birbiriyle kavga yapmaması için bu seçimde Sayın Kılıçdaroğlu’na bir oy vereceğiz.

Ben kefilim Kılıçdaroğlu’nun haram yemeyeceğine, terör örgütleri ile masaya oturmayacağına” diye konuştu. 



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı