AKP’Lİ VE CHP’Lİ ZİBİDİLERİN “SİDİK YARIŞI!”

AKP’Lİ VE CHP’Lİ ZİBİDİLERİN “SİDİK YARIŞI!”

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 99'uncu yıl dönümü etkinlikleri Esenler’de birkaç zibidinin “Sidik yarışına!” sahne oldu.

Esenler ana muhalefetin sabıkalı, kadehci, şişeci ve köşeci ilçe başkanı Atatürk büstüne çelenk sundu. Tek başına değil tam tamına 4 siyasi parti, 2 alevi kurumu ve birde sendika şubesi. Bunların toplamı 6’lı masa kadar ama 500 bin nüfuslu Esenler’de topladıkları kitle 35- 40 kişi. Katılanlar halk değil, yandaş, iş için yalakalık yapan anne baba ve çocuklardan oluşmuş şakşakçı grubu. Yanı Esenler İlçesinde halksız, yurttaşsız ama sözüm ona alternatif  29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlaması yapıldı. 

Akşam saatlerinde ise iki başlı meşale yürüyüşü “birilerine yaranmak için, göstermelik- sidik yarışı” yapıldı. İşte o bahsettiğimiz birkaç zibidinin sidik yarışı yüzünden kimse bir şey kazanmadı, yapılana bir anlam veremedi. Kaybeden ise bu birkaç zibidinin kuyruğuna takılanlar değil Esenlerin trafiğine takılanlara oldu.  

AKP’Lİ VE CHP’Lİ ZİBİDİLER- HALK SİZE İSYAN ETTİ!

AKP patentli Kızılay görünümlü 30-40 kişi İlk meşale yürüyüşünü trafiğin yoğun olduğu Atışalanı caddesinden Cumhuriyet Meydanına yürümesiyle başlattı. 2. Yürüyüş ise CHP’li birkaç zibidinin etrafına topladığı yüz kişiye yakın şakşakçıları aynı yerden yanı (Atışalanı- Cumhuriyet Meydanı) tam bir saat yürüdükleri yol boyunca trafiğin allak bullak olduğu siyasi magandalarla gerçekleşti. Evet; yürüyenlerin sayısı 100 kişi veya 110 kişiydi. Esenlerin nüfusu ise 500 bin. Yürüyüş güzergahı aynı cadde, trafik allak bullak oldu.

ŞAHİT OLDUK İSYAN EDEN VATANDAŞLARIN KÜFÜRLERİNE, BEDDUALARINA

Yürüyüş boyunca her iki korteje de sürücüler isyan etti, işten evine, evinden işine gitmek isteyip de oluşan trafik sıkışıklığından dolayı zaman kaybına uğrayanlar, yayalar, esnaf ağzı alınmayacak selamlarını yürüyüş yapanlara gönderdiler. Ya emniyet güçlerinin çektiği çile, yaşadıkları zorluklar, hesap sormaya kalkışan vatandaşlara anlatmakta zorlanmalarına biz gazeteciler şahit olduk. Şahit olduk isyan eden vatandaşların küfürlerine, beddualarına.

Bu işlerde suçlu kim derseniz, elbette böyle bir saçmalığa izin verenlerindir. Yürüyeceksen, meşale yakacaksan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlayacaksan adam gibi ama halkla kutlayacaksın. Kapalı cadde varken trafiğin olduğu caddede kutlamayacaksın ki küfür yemeyesin. Halka işkence yaparsan, o halk sana en alasından selam gönderir…



Çakma solcu
30.10.2022 13:56:26
akp esenler belediye başkanı ne kadar para verdi bu yazıyı yazman için?? Cumhuriyet Halk Partisinin ilçe başkanını sürekli hedef gösterip iftira atarak gazeteci olduğunu mu sanıyorsun? Sen gazeteci olamazsın! Yalaka,omurgasız birisin! Partide olan ajanlarını anlamıyor muyum sanıyorsun?

  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli