AKP’Lİ ESENLER MECLİS ÜYELERİ: BÖYLE MUHALEFETE CAN KURBAN

AKP’Lİ ESENLER MECLİS ÜYELERİ: BÖYLE MUHALEFETE CAN KURBAN

Esenler’de 6 adet parsel üzerinde bulunan taşınmazların satışına evet oyu veren CHP ve iyi partili Belediye meclis üyelerine AKP’lileri bile şaşırttı.

Esenler Belediye meclisinin Eylül ayı 2. Oturumunda mecliste 6 adet parsel üzerinde bulunan taşınmazların satışı oylandı ve muhalefet meclis üyelerinin evet oyu vermesini AKP meclis üyelerine sorduk.

“ALLAH BUNLARI BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN”

AKP’li meclis üyesi: Vallahi şaşırmadık dersek yalan olur. Dengeleri sağlamak için gelen raporlara bizim hayır dememizi bekleyen bir muhalefetle karşı karşıyayız. Biz ne diyorsak onu yapıyorlar. Allah bunları başımızdan eksik etmesin, böyle muhalefete can kurban. Önlerine neyi koyuyorsak kabul ediyorlar.

“BUNLARIN YÖNETME KAPASİTESİ YOK!” 

Bakınız bunlar olmasa bizim Esenler’de inanın oyumuz düşer. Muhalefet iktidarların çalışmalarına yardımcı olur, yapılan bir yanlış varsa onu dile getirir iktidarlarda doğru olanı yapar. Bunların kimseye faydası olmadığını halkımız biliyor, bunların yönetme kapasitesi yok! Muhalefete bile laik değiller.

“OY VERİYORLAR SONRA YAYGARA YAPIYORLAR

CHP meclis üyeleri hem halkı hem kendi partililerini kandırıyor. Bir dönem eski ilçe Başkanları Bülent Ütebay’ın il başkanlarına yalan söylediği gibi. O ilçe başkanı havuz nerede dedi kendilerine havuzu gösterdik, oy birliği ile plan değişikliği yapılan Oruçreis mahallesindeki yer için itiraz etti ve yaptığı yaygarayı biliyorsunuz. Yarın birgün CHP’liler, bu parseller de satılırken koparılacak yaygarayı göreceğiz ve biz şaşırmayacağız sizde şaşırmayın. Önce oy veriyorlar sonra yaygara yapıyorlar. Sattırmayız diyorlar. Yahu kardeşim rapor meclise geldiğinde itiraz etmiyorsun, verdiğiniz onayla gereği yapıldığında “benim haberim yok” diyorsun bunun adı sahtekarlıktır. Her şeye rağmen biz bu muhalefetten memnunuz, böyle muhalefete can kurban” diyerek göndermede bulundular. 



Yüksel kilıç
14.09.2023 13:55:08
Bunlardan ne bekliyorsunuz?

  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli