AKP’Lİ ESENLER BELEDİYESİ HALKIN PARASIYLA “HOVARDALIK” YAPIYOR!

AKP’Lİ ESENLER BELEDİYESİ HALKIN PARASIYLA “HOVARDALIK” YAPIYOR!

Borç batağındaki AKP’li Esenler Belediyesi ve İstanbul’daki ilçe belediyelerinin tamamı aynı kafa yapısıyla, halkın parasıyla, halkın tamamını kapsamayan rantsal seyahatlerle “hava “basıyorlar.

Esenler Belediyesi, bir yandan arsalarını ve belediyeye ait mülkleri satarak borçlarını kapatmaya çalışırken, SGK borçlarını ödemek için her türlü işlere başvururken, Tekstil kentte cami inşaatı, Esenler’de parasızlıklardan okul inşaatları tamamlanamazken diğer yandan keyfi harcamalara devam ediyor. Esenler Belediyesinin Borcu arşı geçmiş, ek bütçelerle ayakta durmaya çalışan aynı Esenler Belediyesi, halkın parasıyla hovardalık yapmaya devam ediyor.

“HALKIN PARASIYLA HALKA “HOVARDALIK” YAPIYORLAR”

Vatandaş yoksullukla boğuşurken, enflasyon canavarı halkı inim inim inletirken, halkın tamamı pazarlarda kilo ile değil gramla alışveriş yaparken, Esenler Belediyesi, kendi partililerine belediye bütçesinden kültür gezisi ismi altında 4 ili kapsayan şehir dışı kültür gezilerini yapmaktan geri kalmıyor. Yapılan gezilerin harcamaları halkın tamamının ödediği vergilerle karşılanırken, gezilere vatandaşların % 10'u bile katılmazken bu haksız harcamayı İslamiyet’in neresine koyacaksınız? Bu adaletsizliği nasıl izah edeceksiniz? Halk yoksul ama Belediye başkanları halka hizmet yerine eza yapıyor. Belediyeler halkın parasıyla esip savuruyor, halkın parasıyla halka “hovardalık” yapıyorlar.

Önceki dönem CHP Meclis üyesi İnş. Müh. Mustafa Usta’nın Esenler Belediye meclisinde sizleri uyardığı ''Yeni Cami’de Dilenip, Sultanahmet’te Sadaka Dağıtıyorsunuz' sözü bugün yaptığınız adaletsizliği o günlerde yüzünüze vurmuştu.

Çanakkale ile başlayacak gezilerin Bursa, Bilecik ve Edirne ile devam ediyor. Devam ediyor halkın parasıyla yandaş partililere üç beş oyun alınması için haram kıyak… Bunun adı “biri yer biri bakar”

Bu kadarı ile yetinmeyen Esenler Belediyesi, edindiğimiz bilgilere göre Doğu ve Güneydoğu uçak bileti karşılamalı geziler düzenliyor. Bizde soruyoruz… Bu geziler kimin parasıyla yapılıyor.

Şayet halkın parasıyla kültür gezileri yapılıyorsa gezilere gitmeyen veya gidemeyenlerin üzerinizde hakkı olmuş olmuyor mu? Böyle bir durumda vatandaşların büyük çoğunluğu siz yönetenleri kul hakkı yemekle itham ederlerse haklı olmazlar mı?   

 



Çakma solcu
6.11.2022 01:08:22
Yalandan mı yapıyorsun yoksa Göksu paranı yatırmadı mı? Şeref haysiyetten bahsediyorsun ama asıl sen kalemini satıyorsun. Partide herkesi bir tutmayacaksın yazdıklarını düşünüp yazacaksın. yalaka demeyeceksin.Birileri menfaat uğruna seni satmışsa, bunu genelleme yaparak yalaka diyemezsin! Yalaka,kaypakları ben de biliyorum sen de dahil!

  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli