“AKP VE ESENLER ADAYI GÖKSU KUTUPLAŞMADAN BESLENİYOR”

“AKP VE ESENLER ADAYI GÖKSU KUTUPLAŞMADAN BESLENİYOR”

İYİ Parti Esenler İlçe Başkanı Ömer Kara, “Yaren; insanları tek tek kucaklayan, insanın kendini tanımasını sağlayan, erdemli olmayı öğütleyen” bir öğretidir. Çankırılılar dernek başkanı bu anlayıştan uzak olduğunu gördük” dedi.

İYİ Parti Esenler İlçe Başkanı Ömer Kara, “Çankırılılar dernek başkanının Kadir Topbaş kültür merkezinde şehitleri anma programına aldığım davet üzerine katıldım. Yapılan programa davetli olmamıza rağmen AK Parti ilçe başkanının anons edilmesine karşılık İYİ Parti ilçe başkanı olarak benim ve MHP ilçe başkanının anons edilmemesini Çankırılılar dernek başkanına ve yönetimine yakıştıramadım. 

İYİ Parti Esenler İlçe Başkanı Ömer Kara, “Çankırılılar dernek başkanına ve yönetimi AKP’nin arka bahçesi gibi olmasının, öyle bir göründü vermesini kınıyorum. Orada yapılan yanlış ve ayrıştırıcı davranışından dolayı sitemim ve kızgınlığımı Çankırılılara ve o yörenin insanına değil, kendini bir siyasi partinin hizmetinde gören dernek başkanına ve yönetiminedir. Bir dernek başkanı, bir STK herhangi bir siyasi partinin uşaklığına değil, temsil ettiği memleketinin ve üyelerinin sorunlarını çözmek için ve o bölgenin kültürünü, güzelliklerini yaşatmak, o yöre insanının diğer yöre insanları ile buluşturmak, birlik ve beraberlik içinde yaşanılabileceğini herkese göstermek için çalışması gerekir. Bu dernek başkanı belli ki AKP’nin ayrıştırıcı anlayışını benimsemiş, AKP’nin kimlikler üzerinden bölücü anlayışını ruhuna yerleştirmiş, STK anlayışından uzaklaşarak kula kulluğa hizmet için misyon üslendiğine şahit oldum. 

“GÖKSU KASTAMONULULARIN İPİNİ ÇEKTİ- ÇANKIRILILARIN İPİNE SARILDI”

İYİ Parti Esenler İlçe Başkanı Ömer Kara, “Bir diğer mesele ise AKP Esenler Belediye Başkan adayı Göksu, yıllarca Kastamonuluların ipine sarılarak yol yürürken, önce kendisine rakip gördüğü Kastamonulu Umut Özkan’ın ipini keserek bu sefer Çankırılıların ipine sımsıkı sarıldığını gördük. Ama şunu iyi bilsinler ki artık devran döndü, halkımız AKP zulmüne karşı başkaldırmıştır, üç beş dernek başkanı ve yönetimine rağmen halkına bu kadar zammı, bu kadar kötülüğü ve yaşanmaz hayat koşullarını reva görenlere karşı eğilmeyecek hesap kesecek. Milletimiz bu gidişata, kula kulluk yapanlara ve şahsı çıkarları uğruna bu kadar kötülüklere sessiz kalanlara, bir vilayetin oyunu çantada keklik görenlere itibar etmeyecektir. 

Son olarak “Yaren; bizim sadece dünümüz değildir. Yaren; bizim aynı zamanda bugünümüz ve yarınımızdır” Bu topraklara barışı ve kardeşliği hep birlikte el ele verip getireceğiz. Kutuplaşmadan beslenen bu düzene ve anlayışa son vereceğiz” dedi.

  



  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli