AKP SAYESİNDE HERKES TERÖRİST YAFTASI YİYECEK!

AKP SAYESİNDE HERKES TERÖRİST YAFTASI YİYECEK!

AKP denen siyasi yapı ve onun BOP eş başkanı olan lideri sayesinde ülkede herkes terörist adayı olmakla başbaşadır! Yeter ki, onların anlık değişen, ilkesiz, tutarsız siyasi tutumlarına itiraz et veya muhalefet et.

Böyle Terörist olmaktan korkmayın ve çekinmeyin!

Bugün dost yarın terörist, bugün terörist yarın dost olabilirsiniz. Doğudaki DEM partili belediye başkanları veya meclis üyeleri terörist damgasına muhatap olup AKP saflarına katılınca bir anda vatansever dost olabiliyorlar.

Sayın Erdoğan’ın bu zamana kadar kimlere terörist dediğine bakalım. Gazeteciye, öğrenciye, dolara yatırım yapanlara, hayır oyu verenlere, Millet İttifakına, kredi derecelendirme kuruluşları vb… Bir ara dil sürçmesi ile cumhur ittifakını da bu işe katmışlığı vardır.

Peki, ülke yönetiminde olup bunları söyleyen kişi, bu ithamların gereğini yapmış mıdır? Yoksa yapmayarak ne istedilerse verdim demesi gibi daha önce de yapmış olduğu teröristlere yardım ve yataklığa devam mı etmiştir.

Sıkıştığı zaman HDP ye oy verenlere terörist demedim yöneticilerine terörist dedim diyerek kendince terörist sınıflaması yapan RTE, teröristleri seçenleri neden terörist saymadığını izah edememiştir.

Şimdilerde esamisi okunmayan yasadışı bilumum zerzavat ile boy boy resimleri olan Soylu denen şahıs ta İBB de terörist olduğunu ima etmiş ama iş mahkemeye gelince dediklerinin boş ithamlar ve iftiralar olduğunu kabul etmiştir! Bunu da “Elimde bilgi ve belge yok. Ben bunları siyaset yapma ve ifade özgürlüğü kapsamında söyledim” diyerek yapmıştır.

Terörist dedikleri hakkında gerekli işlemleri yapmayanlar en basitinden görevi kötüye kullanma suçu işlemektedir. Vatandaşı ve seçmeni oy uğruna terörist ilan etmek ise en basitinden ahlaksızlık ve karaktersizlik suçudur.

Yerel seçimlerde onların dost ve yareni YRP şimdilerde terörist olma yolunda ilerliyor! FETÖ’cü oldukları belli başlı kişi ve kurumlar AKP karşısında aday çıkardığı için YRP ve yöneticilerini terörist olmakla itham etmeye başladı.

Demem o ki AKP ve lideri başta olduğu sürece herkes terörist yaftası yemeye namzettir. Ama bu konuyu kafaya çok takmaya gerek yok. Çünkü karşımızdaki yapı ve kişiler ciddiye alınacak türden değil.

Bana göre halkı ucuz et kuyruğunda sıraya sokmak, eğitimi ve sağlığı paralı hale getirmekte bir tür terör!

Asılan pankartı indirip güç bende havası ile kendi pankartını asmakta bir nevi terör.

Siyasi ikbal için vatandaşı terörist ilan etmekten daha büyük terör olabilir mi?

Dünyanın en büyük terör örgütü NATO üyesi olup, Fetö ve YPG militanlarına yardım ve yataklık yapan biri ve bir yapının terör demesi ne kadar adildir. Adalet demişken hak ve hukuku guguk yapmak ta bir terör uygulaması değil midir?

Yüce Yaratıcı ülkemizi ve milletimizi her türlü terörden uzak eylesin. Terör sevicilerine fırsat vermesin.

 



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı