AKP İSLAMİ DİRENİŞ PEŞİNDE - ESENLER SÜT KUYRUĞUNDA

AKP İSLAMİ DİRENİŞ PEŞİNDE - ESENLER SÜT KUYRUĞUNDA

Esenler’de İBB’nin bedeva süt dağıtımında uzun kuyruk oluştu. Vatandaşlar, "Ülkede yoksulluk yok diyenin… Yıllarca çalıştık, vergi verdik, millet olarak bu rezalete ve yoksulluğu bizi mahkum edenlere…" diyerek isyan ettiler.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyet'in 100. yılı tüm yurtta ve yurtdışı temsilciliklerde düzenlenen etkinliklerle kutlanıyor. Tüm halk kesimlerinin coşkuyla kutladığı Cumhuriyet'in 100. Yılı, diğer taraftan yoksul halk kesimlerinin yoksullukla, bir lokma ekmeğe muhtaçlığı ve Cumhuriyeti yaslı kutlaması birbirine karıştı.

HALK YOKSUL- CUMHURİYETİNİ YASLI KUTLUYOR

Esenler cumhuriyet meydanında yoksulluğun fotoğrafı kameralarımıza böyle yansıdı. AKP’li Esenler Belediye başkanı,  İskilipli hayranı Göksu, Cumhuriyet'in 100. Yılı kutlamalarında gömlek değiştirerek herkes den ama herkes den çok Atatürkçü olması, cumhuriyete sahip çıkması ve Kıblesi şaşıran hacı Göksu’nun şaşkınlığı ne yazık ki  Esenler’deki CHP’lileri ve Atatürkçüleri bile şaşırttı. 

İSKİLİPLİ HAYRANI GÖKSU, HEM ŞAŞIRDI HEM ŞAŞIRTTI

Esenler’de 3. Dönem belediye başkanlık görevinde bulunan şovmen İskilipli hayranı Göksu, giderayak hem şaşırdı hem de şaşırttı. 3 dönem Başkanlık görevi yapan reklamcı başkan Göksu, ekonomisi, gelir seviyesi düzgün olanlarla konuşup dertleştiğinden yoksulun yoksulluğunu hiç görmedi. Mutlu müreffeh Türkiye tablosu çizen Göksu ve mensubu olduğu AKP iktidarı yoksulluğun resmine bakmadan pembe tablo çizerek halkımızı uyuttu. Uyuyan halk ise çaresiz ama o çaresizlik yoksulluk aklını başına almasına neden olmadığı için Esenler yoksul ama AKP’nin oy deposu. 

Bakalım Böyle gelmiş böyle mi gidecek!  

 

 

 

 

 

 



Engin
29.10.2023 16:32:53
Tebrikler Tam isabet haber yapmışsınız... Cumhuriyetin 100. Yılı kutlu olsun...

  • Çarşamba 37.9 ° / 25.5 ° Güneşli
  • Perşembe 37.6 ° / 22.1 ° Güneşli
  • Cuma 37.3 ° / 22.9 ° Güneşli