AKP HALKI TAVUK DÖNER KUYRUĞUNA MAHKUM ETTİ

AKP HALKI TAVUK DÖNER KUYRUĞUNA MAHKUM ETTİ

Ekonomik kriz vatandaşı ezip geçti. Halk kırmızı ete hasret kaldı tavuk döner bal- şeker oldu. Ekonomik krizle birlikte geçmişte olduğu gibi ucu görünmeyen uzun kuyruklar dönemini yansıttı.

Esenler’de vatandaşlar hasret kaldığı ve alım gücünün yetmediği kırmızı eti kasapların vitrininden seyrediyor, fiyatı ucuz beyaz eti görünce ise izdiham yaratarak saatlerce kuyrukta bekledi. Vatandaş et ihtiyacını gidermek ve tatmak için AKP sayesinde beyaz et kuyruğuna mahkum oldu.

AKP iktidarı ekonomiyi çökertti, çöken ekonomi sistemi vatandaşı perişan etti Esenler’de tavuk döner kuyruğu, iktidarın bittiğini, parası olanın refah içinde yaşadığını, parası olmayan yığınların sürünerek yaşamın ipine tutunmaya çalışmasının fotoğrafını verdi. Esenler’de tavuk döner kuyruğunun uzunluğu, yoksulluğun yaygınlaştığını, sağlıklı beslenmenin AKP iktidarı döneminde artık vatandaşa uzak olduğunu gösterdi.

Vatandaşlar ise bu görüntüye beste yaptılar…”ayağında çorabın ben verdim parasını- fakirlik yok diyenin Allah versin.... b’’’’’lasini”  

  



Anahtar Kelimeler: HALKI TAVUK DÖNER KUYRUĞUNA MAHKUM
  • Çarşamba 37.9 ° / 25.5 ° Güneşli
  • Perşembe 37.6 ° / 22.1 ° Güneşli
  • Cuma 37.3 ° / 22.9 ° Güneşli