AKP ESENLER’DE GOL ATTI, CHP’LİLER GOLE SEVİNDİ…

AKP ESENLER’DE GOL ATTI, CHP’LİLER GOLE SEVİNDİ…

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Esenlere geldi, yasaklar koydu, ana muhalefet partisinin ilçesini dev Türk bayrağı giydirdi, yasaklara ana muhalefet kuzu kuzu uydu ve Erdoğan, kendisine jest yapanlara verdi veriştirdi.

  • Cumhurbaşkanı  Erdoğan, Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesini hayata geçirmek için Cuma günü Dörtyol Meydanı'nda, ana muhalefet genel başkanına ve İBB başkanına verdi veriştirdi.

CHP’NİN ZAVALLI ESENLER İLÇE BAŞKANI, AKP YANDAŞI…

Esenlerin ana muhalefeti kuzu, enayı ve amiyane tabirle “şamar oğlanı” nedeni ise meydanın hakimiyeti, iktidar gücü Esenler belediyesindeyken, 2014 yerel seçimlerinde CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkan adayı olan Sarıgül, alana sokulmadı.

AKP YANDAŞI- YANDAN ÇARKLI CHP’Lİ İMAMOĞLU, SANA İYİ OLDU…

  • 26.05.2019.Esenler Dörtyol Meydanı'nda seçim çalışması için gelen CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’na vatandaşlar PKK tepkisi gösterdi. İmamoğlu meydana sokulmadı. AKP yandaş kitlesinin tepkisi sonrasında çevik kuvvet araya girerken, İmamoğlu ise Merkez camiinin önünde kısa bir konuşma yaparak ilçeden ayrılmak zorunda kalmıştı.

İMAMOĞLU’NA NEDEN İYİ OLMUŞ… OH OLMUŞ…

AKP’liler tarafından Cumhuriyet meydanına 26.05.2019 tarihinde sokulmayan ve darp girişimine maruz kalan İmamoğlu bakın neler yapmış.

Edindiğimiz bilgilere göre, Cuma günü tüm metro çalışanlarını AKP’li Cumhurbaşkanının mitingine katkı sunmak için idari izin vermiş. Metro otoparkını AKP’nin taşıma sistemi için gelen otobüslerine ve araçlarına hizmet vermesi için açmış.  Bunun adı centilmenlikse sana iyi olmuş Korkak AKP yandaşı, yandan çarklı CHP İBB Başkanı İmamoğlu…

  • Korkak- pısırık bir diğer AKP yandaşı, yandan çarklı CHP’li Esenler ilçe başkanı, Göksu’nun zavallı dediği ve ihale kovalayanlar kervanının kaymakçı, çırçırcıları… Sizlere de iyi oldu ama olanlar ulu çınarın sızlayan kemiklerine oldu, başını önüne eğen, utanan parti emekçilerine olan oldu… Esas utanacak olanlar ise keyif yaptı, alacakları ihaleler garantiye bindi, ortaklıklar sağlamlaştı…
  •  

 



Anahtar Kelimeler: ESENLER’ ’LİLER SEVİNDİ…
  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli