Tarih: 28.08.2024 15:02

SONER ÖZİMER: BÜYÜK ZAFERİN 102. YILDÖNÜMÜ KUTLU OLSUN

Facebook Twitter Linked-in

CHP İstanbul İl sekreteri Soner Özimer: Ulusumuzun milli mücadele surecindeki en büyük adımı büyük taarruz zaferinin 102. yıl dönümünde, Mustafa Kemal Atatürk ve ordumuzun elde ettiği zaferi bir kez daha gururla kutluyoruz.  Bu büyük zaferin milletimizin yeniden doğuşunu müjdelediğini ve Cumhuriyetimize hayat veren en önemli dönüm noktalarından birisidir.

   Haber/ Yılmaz Boyraz

CHP İstanbul İl sekreteri Soner Özimer: Aziz milletimizin yeniden doğuşunu müjdeleyen ve Cumhuriyetimize hayat veren büyük zaferin 102. yıldönümünü kutlamanın heyecanı ve sevinci içindeyiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde 26 Ağustos’ta başlayan ve 30 Ağustos 1922’de eşsiz bir zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Savaşı ile Türk milleti, hürriyet ve bağımsızlık içinde yaşama onuruna kavuşmuştur. 30 Ağustos Zaferi’nin yalnızca askeri bir başarı olmadığını, aynı zamanda milletimizin bağımsızlık iradesinin ve kararlılığının bir simgesidir. 

Ülkemizin birliği ve ulusumuzun bağımsızlığı uğruna verilen mücadelenin kazanıldığı bu anlamlı zaferin 102. yıldönümünde, başta Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, kanlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —