SERTİFİKALI MUHTARIMIZ RECEP YAVAŞ

  SERTİFİKALI MUHTARIMIZ RECEP YAVAŞ

Esenler Yavuz Selim Mahalle Muhtarı Recep Yavaş İstanbul Muhtarlar Akademisi eğitimini başarı ile tamamladı ve sertifikasını Ekrem İmamoğlu'ndan aldı.

Esenlerin çalışkan, mahallesiyle bütünleşen Esenler Yavuz Selim Mahalle Muhtarı Recep Yavaş, Fener Bahçeüniversitesi ve İBB’nin İstanbul Muhtarlar Akademisi eğitimlerini tamamlayarak sertifikasını Muhtarlık binasına astı. 

 

Esenlerin sosyal ve kültürel alanda eğitimli muhtarlarından Yavuz Selim Mahalle Muhtarı Recep Yavaş, İBB Başkanının elinden aldığı bu anlamlı ödülle Esenler halkının gururu oldu.   

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu düzenlenen toplantıda muhtarlarla bir araya geldi. İmamoğlu, muhtarlığı hak ettiği seviyeye taşıyacaklarını ve yerel düzenlemeleri güçlendireceklerini belirtti.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'da görev yapan 963 muhtarın katıldığı akşam yemeğinde yaptığı konuşmasında: 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla gecikmelide olsa düzenlediğimiz bu güzel toplantıda olmanın gururunu ve onurunu yaşıyorum. Muhtarlığı hak ettiği seviyeye taşıyacak, yerel düzenlemeleri de, yereli güçlendiren ve hak ettiği seviyeye taşıyacak kişiler bizler olacağız. Bu süreçte sizi oyalayan bu sistem ne yazık ki işlerinizi tam olarak çözmenize engel oluyor. Çünkü birçok konuda olduğu gibi, bu konularda da herkese oy hesabıyla bakıldığından işler yavaş ve ağır- aksak yürüdüğünü biliyorum ” dedi.

 



Anahtar Kelimeler: SERTİFİKALI MUHTARIMIZ RECEP YAVAŞ
  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli