KANDEMİR TÜRKİYE İŞÇİ PARTİSİ’Nİ ZİYARET ETTİ

 KANDEMİR TÜRKİYE İŞÇİ PARTİSİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Siyasetin parlayan yıldızı Türkiye İşçi Partisi’ne tüm siyasi kesimlerden yoğun ilgi var. Demokrat Parti ilçe Başkanı Satılmış Kandemir Türkiye İşçi Partilileri ziyaret etti, bayramlarını kutladı.

Bayramın ikinci günü Esenler Cumhuriyet Meydanı siyasilerin bayramlaşmasına sahne oldu. Esenlerin saygın siyasilerinden Demokrat Parti ilçe Başkanı Satılmış Kandemir, siyasi abiliğini yaptı ve TİP’in standına giderek bu topraklarda, barış, kardeşlik ve birlikte yaşanılacağının fotoğrafını verdi. Bu fotoğraf ayrıştıranlara örnek olsun diyen Kandemir, Türkiye İşçi Partililere çalışmalarında başarılar dileyerek bayramlarını kutladı. 

Gayet samimi bir ortamda geçen bu ziyarette taraflar siyaset konuşmadı. Kandemir gazetemize yaptığı açıklamada “Türkiye’nin geleceği gençlerimizdir, iyi ki varlar. DP olarak bizim anlayışımızda kimlikler, inançlar, siyasi düşünce ve görüşler önemli değildir. Önemli olan insan olmaktır. DP olarak anlayışımız bu ülkenin tüm insanlarına aynı nazarda bakmak, herkesi aynı gözle görerek aynı sevgiyle kucaklamak önceliğimizdir. Bizim ötekimiz yok, vatanını milletini seven bu toprakları vatan kabullenen her insan bizim insanımızdır. Gençler her yerde ve her siyasi partide olmalılar. Gençler ülkemizin yarınları, cumhuriyetimizin bekçileridirler” dedi.

 

 

 



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı