İYİ PARTİ ESENLER ÖMER KARA İLE DEVAM DEDİ

 İYİ PARTİ ESENLER ÖMER KARA İLE DEVAM DEDİ

İYİ Parti Esenler İlçe Başkanlığı 3. Olağan Kongresi 27 Kasım 2022 tarihi Pazar Günü Esenler Adem Baştürk Kültür Merkezinde saat 13:30 da geniş bir katılım ve tek liste ile gerçekleştirildi.

Kongreye; İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Mustafa Kaplan, SP İlçe yöneticileri, STK temsilcileri, Mahalle Muhtarları, çok sayıda partililer ve vatandaşlar katıldı.

İl başkanı Buğra Kavuncu, yaptığı konuşmasında partililerine önemli mesajlar verdi. Kavuncu: Bu ucube iktidardan kurtulmak için birlik ve beraberliğimize her zamankinden çok ihtiyacımız var, çok çalışmalıyız, üretmeliyiz ve hepsinden önemlisi kazanmalıyız. İYİ Partide siyaset yapmak onurdur. İYİ partimizde siyaset yaparak halkımıza, memleketimize hizmet yapmanın onurunu, gururunu yaşıyorum. Bizim Genel Başkan’ımız yüreklidir, cesurdur, yanındakileri çok sever, milletini çok sever, ülkesini çok sever. 20 yıllık, 30 yıllık tecrübesini sabırla bu ülke için feda etmiştir. Türkiye'nin Meral Başkanımıza, onun sıcaklığına, samimiyetine ve İyi Partinin iktidarına ihtiyacı var. İyi’lerin iktidarına inanın az kaldı” dedi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan kongrede Divan heyetinin oluşturulmasının ardından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in gönderdiği kutlama mesajı okundu. Kongreye katılan muhalefet partisi ilçe başkanları, STK temsilcileri, Mahalle Muhtarları tek tek anons yapıldı. Faaliyet ve gelir giderler okunarak ibra edildi.

İYİ Parti Esenler yapılan 3. olağan kongresine tek liste ile gitti.  Başkan Ş. Ömer Kara güven tazeledi...  

Kara: İyi parti cesurlar hareketidir. Sayın genel Başkanımız Meral Akşener bu yola çıkarken yüreğini ortaya koydu ve “bu hareket cesurlar hareketidir” dedi. Milli beraberlik ve kardeşliğimizle yolumuza devam ediyoruz. Hukukun, özgürlüklerin olmadığı, demokrasinin işlerliğini kaybettiği, ekonominin çöktüğü, açlığın, sefaletin kol gezdiği bir düzen içinde yaşamaya gayret ediyoruz. Bu zor günleri aydınlığa kavuşturmak bizlerin birlik ve beraberliğinden geçer. İyi parti kuruluşunda nasıl milletimizin umudu olmuşsa, gözlerinize baktığımda o umudun kaybolmadığını, heyecanınızın dün nasılsa bugünde aynı olduğunu görüyorum. Bu inançla, bu duygularla iktidar olacağız, kimse iktidar olmamızı engelleyemez. Biz “İYİ” olacağız ve inanacağız ki halkımız iyi olsun ve inansın. Biz inandık ve biliyoruz İYİ Partinin iktidarında Türkiye’miz iyi olacak, yarınlar iyi olacak” dedi.

İYİ Parti Esenler İlçe Kongresinin Divan Başkanlığını Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, yaptı. Divan üyeliğine ise Belediye Meclis üyelerinden Lütfü Kahveci, Mikail Karapınar, partinin kayıtlı üyelerinden Av. Ömer Soda, Av. Enes Ünlü seçildiler.

 Konuşmaların ardından tek liste ile seçime gidildi ve Ş. Ömer Kara güven tazeledi…

 



Anahtar Kelimeler: PARTİ ESENLER DEVAM
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı