İMAMOĞLU’NUN HAMİDİYE’SİNDE REZİLLİK DİZ BOYU!

 İMAMOĞLU’NUN HAMİDİYE’SİNDE REZİLLİK DİZ BOYU!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul’a “Her Şey Güzel Olacak!” sloganı ile başa geldiği günden bugüne kadar hiçbir şey güzel olmadı. Kadrolaştığı Torpille yapılan liyakat olmadığı atamalarla İstanbullulara kötülük yapıyor.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul’a “Her Şey Güzel Olacak!” sloganı ile başa geldiği kentte İstanbullular için her şey güzel olmadı. İmamoğlu seçim sathı mailinde verdiği birçok sözü aklından çıkartalı aylar oldu. Vaatler havada uçuştu ama İmamoğlu bırakın bu vaatleri yerine getirmeyi mevcutta saat gibi işleyen İBB’nin iştiraklerinin de yapısının bozulmasına sadece seyirci kaldı.

Torpille yapılan liyakat olmadığı atamalarla iştirakler bozulmaya değil çürümeye başladı adeta. Prestijli kurumların başında gelen Hamidiye AŞ şimdilerde çürüyor. İyi yönetilemeyen şirket halk yararına değil tamamen rant odaklı çalışıyor iddiaları İstanbulluların dilinde dolaşıyor.

Gazetemize ulaşan onlarca ihbarları değerlendirmeye aldık bile. Bunlara sıra sıra başlıyoruz. İhbarlardan en can alıcısı yaşadığımız tüm Milletimizi derinden yaralayan deprem sonrası yaşanmış iddiaya göre. Bu iddia vahim! İBB’nin Hamidiye Su AŞ.’si bir skandala imza atmış. Dış ticarette yapan şirketin İngiltere’den insan sağlığına zararlı diye iade ettiği sular İBB’nin tahsis ettiği araç ve gemilerle İskenderun Limanına sevk edilmiş ve depremzedelere dağıtılmak istenmiş. Yani çöp atacaktık ancak buyurun siz için denmiş! Rezillik bu kadarlık ta değil üstelik. İskenderun Limanı’nda ki Sağlık ve Tarım Müdürlüğü görevlileri sulardan numune aldıklarında analiz sonucu sonrası sulara el konuşmuş. Bunlar devletin tutanak ve zabıtlarında mevcut. Beceriksiz Hamidiye AŞ. ve işlerini nasıl yaptıkları belli olmayan şirket yetkilileri konu hakkında bir soruşturma başlattı mı? Tüm bu rezaletten Genel Müdür Hüseyin Çağlar’ın bilgisi var mı? İmamoğlu her şey güzel mi oluyor sulara el konulunca? Belediye Başkanlığı’nı unutup CHP Genel Merkezi’ne fitne sokan İmamoğlu’a vatandaşlar oy verdikleri için bin pişman. İmamoğlu Liyakatsiz atama ile başa getirdiği Hüseyin Çağlar bu rezalet sonrası bir soruşturma başlatmış mı? Tüm bu sorular yanıtsız bekliyor! İBB ise 2024 seçimlerinde Ak Parti’ye altın tepside bizzat iş bilmez bürokratların eli ile teslim edilmeyi bekliyor.

 İstanbul Manşet

Hamideye AŞ’den gelen diğer çürüme emarelerini haberleştirmeye devam edeceğiz.



  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli