CHP’LİLER ÖNCE KADEH KALDIRDI SONRA FATİHA OKUDU

 CHP’LİLER ÖNCE KADEH KALDIRDI SONRA FATİHA OKUDU

Esenler 30 Ağustos zafer Bayramını acayip kutladı- 30 Ağustos Zafer Bayramı yasaklarla ve yasaklara riayetle kutlandı. Yoksul halk zafer bayramında yoktu, CHP’nin kadehçi - şişeçi ilçe başkanı kürsüden şişecilerine dua ettirdi.

kadehçi ilçe başkanı kürsüden dua ettirdi.

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Esenler’de de 30 Ağustos çift başlı kutlandı. Sabah devlet kutlamasında bir avuç devlet memuru 30 Ağustos Zafer bayramını kutlamış gibi yaptı. Yağmur kutlamaya katılanları bir güzel ıslattı. Vatandaşlar ise iki kutlamada da yoktu!

ALTERNATİF KUTLAMADA KADEHLER HAVAYA KALKMADI- ŞİŞEÇİ BAŞI EL FATİHA DEDİ…

CHP Esenler İlçe Başkanına, Atatürk'e kadeh kaldırmasına hesap sormaya yüreği yetmeyen yönetimi, bazı yalaka tayfası ve CHP’nin dümen suyuna girmiş birkaç siyasi parti ilçe başkanı güya 30 Ağustos zafer bayramını- güya alternatif bir törenle kutladı. Atamızın kemiklerini sızlatan ilçe başkanına önce CHP'nin il kadrosundan sonra emperyallerden selam geldi...

CHP’nin Esenler İlçe Başkanı fırsat buldukça M. Kemal Atatürk’ü anıyor hem de ne anıyor. Bir gün bakıyorsunuz bir meyhanede Atatürk sevgisi ve kadehler havada “Atamızı rahmetle anıyoruz” ve sosyal medyada bu rezilliği paylaşan ilçe başkanına partisinin egemenleri hesap sormadıkları gibi “Atamızı anacaksan kadehlerle anacaksın” diyorlar. Bugün İlçe başkanı kadeh kaldırmadı ama kürsüden yaptırdığı dua ile günah çıkarmış oldu.

CHP Esenler ilçe başkanı ve yalakaları oy uğruna her şeyin “mubah” olduğunu kabullenmişler, dini sömürmekse, Atatürk’ü kullanmaksa, Atatürk’e küfretmekse, vatana ve milli değerlere ihanetse hepsi kendilerinde mevcut. Sorsanız Bunlar Atatürk'çü...

 

 



Anahtar Kelimeler: ’LİLER KADEH KALDIRDI SONRA FATİHA OKUDU
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı