CHP ESENLER’DE GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI…

  CHP ESENLER’DE GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI…

CHP'nin Esenler Belediye Başkan Adayı Hasan Dalkıran ve İlçe Başkanı Cemal Kaya, örgütüyle gövde gösterisi yaptı. Esenleri boydan boya arşınlayan CHP’lilerin seçim yürüyüşüne, vatandaşlar alkışlı destek verdi.

CHP Esenler ilçe örgütünün seçim yürüyüşü tamamen örgüte rağmen halkın birlik ve beraberliği ile sahiplenme ilkesi ile Atışalanı’ndan başladı. İlçe Başkanı oluşan yürüyüş kortejinde Belediye Başkanı Hasan Dalkıranla kol kola girerek yürüyüşün hedefinin Belediye Başkanlığını kazanmak olduğunu işaret etti.  

CHP’nin seçim yürüyüşü iktidar belediye başkan adayı Göksu’nun kimyasını bozduğu gibi Esenlerli vatandaşlara geliyoruz, iktidara geliyoruz algısını oluşturdu. Yürüyüş tamamen parti disiplinine uygun bir şekilde gerçekleşti.

 Yürüyüş boyunca balkonlardan el sallayan, sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlara Dalkıran ve İlçe Başkanı Cemal Kaya, aynı şekilde el sallayarak selam verdiler. Araçlarından klakson çalan sürücüler, araçlarının camlarını açarak “yeter artık kurtarın bizi, bu zulüm bitsin, AKP gitsin” diye bağırtılar. 

Yürüyüş boyunca CHP’liler “Esenlere taze kan Başkan Hasan Dalkıran” sloganları attılar. Yürüyüş Esenler Cumhuriyet Meydanında bekleyen yoğun kalabalıkla birlikte adeta mitinge dönüştü. Kalabalığı gören Hasan Dalkıran havaya girdi ve meydanda esti gürledi. İlçe Başkanı Cemal Kaya ise “bu iş bitti” dedi. 

VİDEO HABER

 



Anahtar Kelimeler: ESENLER’ GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI…
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı