CHP ESENLER İLÇE BAŞKANI KAYA, SEÇİM STARTINI VERDİ

 CHP ESENLER İLÇE BAŞKANI KAYA, SEÇİM STARTINI VERDİ

CHP Esenler İlçe Başkanlını cemal Kaya, 2024 yılı mart ayında yapılacak yerel seçimler için start verdi, vatandaşlardan oy isteyen Kaya “Yerel seçimlerde başarmak ve kazanmak için “güç birliği iş birliği olmalı” dedi.

CHP Esenler İlçe Başkanlını Cemal Kaya ve yönetimi yerel seçim çalışmalarına başladı. Kaya ve yol arkadaşları hedef büyüttük, ilk iş olarak küsen, kırılan ve kızan örgüt üyelerini motive yaptıklarını söylediler. 

Haber/ Yılmaz Boyraz

“ YEREL SEÇİMLERDE GÜÇ BİRLİĞİ İŞ BİRLİĞİ OLMALI”

CHP Esenler İlçe Başkanlını Cemal Kaya, yaptığı açıklamada: Örgütümüzle, üyelerimizle birlik, beraberlik içindeyiz ve yerel seçimlere biz hazırız. Yerel seçimlerde yönetimimle birlikte Esenleri boydan boya bir değil birkaç kez dolaşacağım. Halkımızın isteklerini, sıkıntılarını ve şikayetlerini dinleyip çözümler üreteceğiz. Esenler’de sıkmadığımız el, selam vermediğimiz yurttaş bırakmayacağız. STK’lara ziyaretlerde bulunup toplantılar yapacağız ve onların desteklerini isteyeceğiz, onların yerel seçim çalışmalarına katılımlarını sağlayacağız.

Kaya: Esenlerin yerelinde yapılacak seçimlerde güç birliği ve iş birliği olmalı, bizler “güç birliği ve iş birliği” konusunda bazı çalışmalar ve görüşmeler içindeyiz.  CHP örgütüne ve vatandaşlarıma çağırıda bulunuyorum; “Teslim olmadık, olmayacağız, birlik içinde olacağız ve çok çalışacağız. Dimdik ayaktayız ve mücadeleye devam edeceğiz, kazanan halkımız olacak” dedi.



Yüksel kilic
24.09.2023 19:00:53
Başarılar diliyorum. Hep beraber çalışıp kazanacağız.

Anahtar Kelimeler: ESENLER BAŞKANI SEÇİM STARTINI VERDİ
  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli