BE ŞEREFSİZ, ALÇAK… BEN SENİN AMCAN DEĞİLİM.

 BE ŞEREFSİZ, ALÇAK… BEN SENİN AMCAN DEĞİLİM.

Benim soyum belli, soyadım belli. Benim adım Hüseyin Koç. Bu şerefli soyadı İsmet İnönü, rahmetli dedeme verdi... Neden KOÇ? dedi…

Bak bize Koç Soyadı neden verildi…Kurtuluş savaşı kahramanı, istiklal madalya sahibi Katip Ali Koç yanı dedem savaştan kaçmadı, vatanını satmadı, aslına, nesline ihanet yapmadı, akrabasını kimseye değişmedi ve savaş meydanlarında Koç gibi çarpıştığı için bu unvanı hak ederek rahmetli İsmet İnönü tarafından kendisine verildi.

Bu soyadı şerefle taşımak benim görevimdir, sana bu soy- ad uymaz çünkü sen şerefsizlik yapan birisisin.

Ben herkesin amcası olmam, hele hele senin gibi bir şerefsizin amcası olamam. Akrabasını üç kuruşluk menfaati uğruna, üç kuruşluk ahlak yoksunu sapkın işlere bulaşmış bir hayvana satan alçağın amcası olmam be şerefsiz.

Benim bir duruşum var, ben kirli elleri sıkmam, şerefsizlik yapanlara selam vermem. Ben namussuzun önünde elpençe durmam, önümü iliklemem. Ben kirlikleri yazılıp çizilen birinin uzattığı eli almam ve o kişiye selam vermem…Hesap sorarım ama sen eğilir secde yaparsın, senin hesap soracak yüreğin yok be ŞEREFSİZ…

Benim siyasal ve sosyal hayatta bir duruşum var, benim o duruşum yiğit duruş ve devrimci bir duruş olduğunu anlamadın mı? Sor beni tanıyanlara ve benim kim olduğumu öğren.

Sen böyle birisi olmadığın için ben senin amcan değilim be şerefsiz…

Bugün duydum birisi sana “Kobra Hüseyin Koç’un neyi olursun” demiş… Sen yiyeniyim demişsin be şerefsiz. Sen benim akrabam falan değilsin.

Bak senin amcaların sana çok yakın ve tacizci, sen kendine yakışan amcalarını bulmuşsun, beni sizin şerefsiz, hasiyetsiz amcalarınla karıştırma… ŞEREFSİZ.

Sen kim oluyorsun be şerefsiz benimle akraba olduğumuzu söylüyorsun?...Şerefsiz.

Sen kim oluyorsun Kobra Hüseyin’in ismine leke getirmek için akrabam olur diyorsun… Şerefsiz.

Sen soyuna, aslına, nesline ihanet yapan soysuz birisisin.Bak senden önce o görevde olan kardeşim dediğin Ersel’e sor benim kim olduğumu sana anlatsın. Ben yaşamım boyunca bırak eğriyi, doğrunun bile karşısında el pençe durmadım.

Hayatım boyunca yanlış yapanlara yalakalık yapmadığım gibi hesap sordum. Kimsenin kapı kulu olmadım, kimsenin uşaklığını yapmadım.

Sende bu meziyetler olmadığı için, sende delikanlılık ruhu olmadığı için ben senin amcan veya akraban değilim… Seni sildim be ŞEREFSİZ.

Bir daha akrabam olduğunu söylersen sana ve sığındığın o herkesin çocuğuna çok ağır yazacağım… Ben onlara en hafifinden 24 saat döşenen birisiyim. Bilmem anlatabildim mi? SEN SEN OL EL PENÇE DURMAYA DEVAM ET…

 

 

 



Enver yıldırım
8.09.2022 14:54:51
Sayın Hüseyin koç aslında bunları kendisinin yüzüne söyleyebilirdin. Genç insan hata yapabilir. Biz senle hiç kimseye hiç bir güce karşı el pençe durmadık bize duranları da hiç sevmedik ortamımızda barındırmadık,yön değiştirmedik çıkar menfaat hiç düşünmedik ama yine de hatalarımız olmuştur. Yani genç bir insana çok ağır yazmışsın seni sevdiğim için kınıyorum. Sen kendini de bi gözden geçir bi sorgula sende bir iki senedir nir değişim gözlemliyorum.

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı