Zihniyet Farkı Cevap da Gecikmedi...

Zihniyet Farkı Cevap da Gecikmedi...

Esenler Belediye Başkanı Göksu, Cuma günü pilav dağıtımında burası komünist ülke değil sözlerine sosyalistlerden cevap gecikmedi.


Zihniyet Farkı Cevap da Gecikmedi...


Esenler Belediye Başkanı  Göksu, Cuma günü pilav dğıtımında burası komünist ülke değil sözlerine sosyalistlerden cevap gecikmedi.

Menderes Mahallesi Süt kardeşler Camii'nde pilav dağıtım öncesinde yaşlı bir bayanın "Yerimiz sağlık alanı gösterildi. Evimizi elimizden alacaklar korkusu ile yaşıyoruz” sözleri üzerine Göksu, “Kimse kimsenin evini elinden alamaz burası Komünist ülke midir?” ifadelerinde bulundu.


Belediye Başkanı'nın bu söylemine Sosyalistlerden cevap geldi. Cemaatin içinde bulunan ve konuşmayı dinleyen bir grup sosyalist bu söylem üzerine açıklamalarda bulunarak; “Belediye Başkanı ya sosyalist ilkeleri bilmiyor ya da bildiği halde camii cemaatine ince mesajlar veriyor. Biz, bir sosyolog olan Belediye Başkanı'na bu söylemi yakıştıramadık. Komünizmi yererek mevcut iktidarın ve Esenler uzantısındaki yerel yönetimin halka rağmen yaptığı hakkaniyete ve hukuka uymayan bir çok uygulamaları saklamaya çalışmaktadır. Camii cemaatini bir şekilde kendi saflarına çekebilir. Ancak halkın öncü gücü Sosyalistleri  kendi yalan ve talanlarına alet edemez. Karşı cephe açamaz tarih karşı devrimcilerin uğradığı hezimetlerle doludur. On yıllardan beri ülkeyi yöneten sağ iktidarlar sosyal adalet ve paylaşımdan sosyal devlet ilkelerine uyduklarından ne kadar söz etseler de bu toplumsal gerçeği yansıtmamaktadır.

Sosyalizmin bir evre gelişmişliğnden haberdar olmayanların ve bu evrensel ilkelerde nasiplenmeyenlerin çağımıza ve insanlığa katkı sağlayacaklarına hiç yoktur. Halkında inancı süreç içinde bu iktidara kesinlikle değişecektir” dediler.