Zekeriya Hoca Herkesi Üzdü.

Zekeriya Hoca Herkesi Üzdü.

Esenler Fatih İlköğretim Okulunda 15 yıl Okul Müdür Yardımcılığı yapan, Eğitim camiasının ve Esenler halkının takdirlerini ve sevgilerini kazanan 1955 doğumlu Zekeriya Kılıç’ın ani ölümü herkesi

Haber/ Ümit Cihan Öz



Zekeriya Hoca Herkesi Üzdü.

 
Esenler Fatih İlköğretim Okulunda 15 yıl Okul Müdür Yardımcılığı yapan, Eğitim camiasının ve Esenler halkının takdirlerini ve sevgilerini kazanan 1955 doğumlu Zekeriya Kılıç’ın ani ölümü herkesi üzdü.
 
Esenler Fatih İlköğretim Okulunda 15 yıl Okul Müdür Yardımcılığı yaptıktan sonra Güneşli Güneş tepe İlköğretim Okulunda iki yıldır öğretmenlik yapmakta olan Zekeriya Kılıç daha önce kalp krizi geçirmişti. Bugün saat 14:00 sıralarında rahatsızlanan Kılıç, Bağcılar Devlet hastanesine kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
 
Zekeriya Kılıç hocanın evinde matem vardı. Sevenleri, komşuları ve öğretmen arkadaşları olayın şokunu üzerlerinden atamamışlardı. Yakınlarının verdiği bilgiye göre Kılıç’ın yurt dışındaki akrabalarının geç gelecek olması nedeni ile cenaze töreni Cuma günü gerçekleştirilecektir.
 
Zekeriya Kılıç: çağdaş, demokrat ilerici yurt sever kimliği ile tanınırdı. CHP Esenler İlçe Başkan Yardımcısı Yeter Kılıç’ın Abisi ve DSP Esenler Eski Belediye Başkan Adayı iş adamı Ali Kılıç’ın amcasının oğludur.

 
Biz de merhum Kılıç’a Allahtan rahmet, kederli ailesine ve eğitim camiasına başsağlığı dileriz

 




  • Cuma 20.2 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 11.3 ° Güneşli
  • Pazar 23 ° / 11.4 ° Güneşli