Zabıta işini yapmıyor'

Zabıta işini yapmıyor

Yaptıkları şikayeti dikkate almayan Esenler Zabıta Müdürlüğü’ne sert tepki gösteren Meltem isimli bir vatandaş, “Esenler’de oturduğumuz için çok şanssızız” dedi.

Esenler Belediyesi’ne bağlı birimlerin yapılan şikayetleri dikkate almaması üzerine vatandaşlar çözümü farklı şekilde arıyorlar. Çoğu zaman www.sikayetvar.com’a girerek şikayetlerini dile getiren Esenler halkı, belediye birimlerinin yeterince görevlerini yapmadıklarını ifşa ediyorlar.

Zabıta Müdürlüğü’nün görevini yapmadığını iddia eden Meltem isimli bir vatandaş, www.sikayetvar.com da tepkisini şu şekilde dile getirdi;

“Esenler Belediyesi'ne bağlı zabıta müdürlüğü işini yapmıyor. 3 gün önce hali çırpma şikayeti kaydı oluşturdum, gidip ilgili kişiye birebir uyarıda bulunmaları gerekirken mahallede anons yapıldı diye kaydı kapatmışlar, tekrar arayıp kayıt oluşturdum 3 gün oldu ne gidip uyarıyorlar ne de ilgileniyorlar, Esenler zabıtası üzerine düşen görevi yerine getirmemektedir. Çağrı merkezini arıyorum doğru düzgün açıklama yapan yok, zabıta müdürlüğünü arıyorum ilgilenen yok Esenler'de oturduğumuz için çok şansızız, kötü belediye kötü hizmet.”


 

  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli